banner55

Çiler, Vergi Haftası'nda açıkladı:72 ilden fazla vergi ödüyoruz

Çiler, Vergi Haftası'nda açıkladı:72 ilden fazla vergi ödüyoruz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Şubat 2017 Pazartesi 19:38
Çiler, Vergi Haftası'nda açıkladı:72 ilden fazla vergi ödüyoruz



1989
yılından beri her yıl Şubat ayının son haftasında vergi bilincinin tüm topluma benimsetilmesi adına Vergi Haftası’nı kutladıklarını belirten Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler şunları söyledi:

Gebze Ticaret Odası’nın Yönetim Kurulu Başkanı olarak, üyelerimizden gelen talep doğrultusunda dile getirdiğimiz Vergide ödüllendirme sistemine ilişkin talebimizin de bu dönemde cevap bulması ayrıca sevindirici, sistemi kolaylaştırıcı ve gurur vericidir. 

Vergi Haftası, ekonominin kalbi olarak nitelendirdiğimiz, son açıklanan verilere göre 72 ilden daha fazla vergi ödeyen bölgemiz, bu rakamda büyük pay sahibi olan, çoğu ilde bir tane vergi dairesi mevcutken, ilçe olarak 2 adet vergi dairesine ev sahipliği yapan Gebze’miz için ayrıca önem taşımaktadır.

Devletlerin temel finansman kaynağı olan ve ülkelerin gelişmesine doğrudan etki eden vergi konusunda yapılan düzenlemeler ve kayıt dışı ekonomiyle mücadele eylem planları ile vergi tahsilatında önemli bir artış sağlanması amaçlanmıştır. Yasal düzenleme ve çalışmaların yanında asıl amaç; mükelleflerin vergilerini gönüllü olarak verir hale getirilmesidir.

Vergilerini ödeyerek ülkemizin gelişimine katkı sağlayan tüm mükelleflerimize, görevlerini özenle yerine getiren tüm vergi dairesi ve maliye çalışanlarına teşekkürlerimi iletiyor, vergilerimizin ülke gelişimindeki rolünün bilinciyle Vergi Haftası’nı kutluyorum. 
Son Güncelleme: 20.02.2017 19:52
Anahtar Kelimeler:
Sodexo
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37