banner55

Çiler:Gebze İhtisas Vergi Dairesi 1 Mayıs’ta hizmete giriyor

Çiler:Gebze İhtisas Vergi Dairesi 1 Mayıs’ta hizmete giriyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Şubat 2017 Çarşamba 20:44
 Çiler:Gebze İhtisas Vergi Dairesi 1 Mayıs’ta hizmete giriyor


Gebze Ticaret Odası Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı'nın ardından 2017 yılı Şubat ayı meclis toplantısı, meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.
Bu ayki meclis toplantısının konuğu olan Perakende Strateji Uzmanı, Yönetim Danışmanı ve Akademisyen Dr. Fatih Anıl’ın 'Globalleşen Piyasalarda İşletmelerin Yeni Vizyonu' konulu sunumu, katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi.

Sunumun ardından kürsüye gelen Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler sözlerine, Darıca’lı şehidimiz Murat Tevlim’i anarak başladı, ailesine kederli yakınlarına ve milletimize bir kez daha başsağlığı diledi.

Gebze bölgesinin kültürel zenginliklerine, sanatsal değerlerine  her zaman dikkat çeken Çiler, Osman Hamdi Bey’i ölümünün 107. yılında anmayı unutmadı, sanata ve sanatçıya karşı duyarlılığın  toplumda var olması gereken en önemli unsurlardan olduğunu belirtti.

Şubat ayının son haftası ile beraber başlayan Vergi Haftası’nın bu sene, GTO açısından farklı bir önem taşıdığını vurgulayan Çiler, 2009 yılından beri getirilmesi için çaba gösterdikleri Vergide Ödüllendirme Sistemi’nin, bu dönemde Hükümet nezdinde cevap bulmasının onurlandırıcı olduğunu belirterek, Gebze Ticaret Odası olarak, 2009 yılından bu yana Vergide Ödüllendirme Sistemi’ne ilişkin dönemin Hükümet yetkilileri ve yetkili makamlar ile iletişimi katılımcılara anlattı.

Çiler ayrıca 1 Mayıs’tan itibaren Gebze’de İhtisas Vergi Dairesi’nin hizmete gireceğini ve 3 ila 5 yıl gibi uzun süren KDV tahsilatının, artık 5 günde tahsil edileceğinin müjdesini verdi.  
Son Güncelleme: 22.02.2017 20:49
Anahtar Kelimeler:
KursKTSOMerkez
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37