banner55

DYO, 2016 Türkiye Mükemmellik ödülünü kazandı

DYO, 2016 Türkiye Mükemmellik ödülünü kazandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Kasım 2016 Perşembe 10:21
 DYO, 2016 Türkiye Mükemmellik ödülünü kazandı
KalDer tarafından verilen 2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri sahiplerini buldu. Kalite konusunda iş dünyasının en prestijli ödülünü Büyük Ölçekli İşletmeler Kategorisinde DYO Boya kazandı. 

Boya sektöründe EFQM Mükemmellik Modelini uygulayan ilk şirket olan DYO, ürün ve hizmetlerinde yakaladığı mükemmellik ile ödüle layık görüldü.

Türkiye Mükemmellik Ödüllerinin 2016 yılı kazananları, 25. Kalite Kongresi’nin son günü düzenlenen törende açıklandı. DYO, Türkiye Mükemmellik Ödül Jürisi’nin sürekli gelişim ve iyileşmeyi esas alan EFQM Mükemmellik Modeli kriterlerine göre yaptığı değerlendirmede gösterdiği yüksek performans ile Türkiye Mükemmellik Ödülü’nün sahibi oldu. 

Kalite çalışmalarına Türkiye Mükemmellik Ödüllerinin ilk kez verildiği 1993 yılında başlayan ve yıllar içinde kurum kültürünün ayrılmaz bir parçası haline getiren DYO, İşletmeler - Büyük Ölçekli Kuruluşlar Kategorisinde 2016 Türkiye Mükemmellik Ödülü’nü kazanan şirket olmayı başardı.

Ulusal Kalite Hareketine 2013 yılında katılan ve EFQM Mükemmellik Modelini uygulamaya koyan DYO, aynı yıl katıldığı Türkiye Mükemmellik Ödüllerinde “5 Yıldız Yetkinlik Belgesi”, 2014 yılında ise Ege Bölgesi Mükemmellik Büyük Ödülü ile ödüllendirilmişti.

KalDer tarafından düzenlenen 2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri töreninde DYO adına ödülü DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı’nın elinden aldı.


Türkiye Mükemmellik Ödülü’nü 1.200 DYO çalışanı adına aldığını belirten Serdar Oran, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Boya sektörünün öncü ve lider şirketi DYO, sektörlerinin lider kuruluşlarının almayı başardığı Türkiye Mükemmellik Ödülü’nü kazandı. 

Toplam kalite yönetimi felsefesi ve mükemmelliğin toplumun her kademesinde yaygınlaşmasında önemli bir misyon üstlenen KalDer’e ve bizi bu ödüle layık gören Türkiye Mükemmellik Ödül Jürisi’nin değerli üyelerine teşekkür ediyoruz. 

Neredeyse 1 asırdır, mükemmel boyaya adını veren DYO’nun şirket tarihindeki en özel ödüllerden birini kazanmaktan dolayı mutluyuz. Türkiye ve yurtdışındaki toplam 1.200 çalışanımız adına bu ödülü alıyorum, ödülün gerçek sahipleri onlar. Çok sesliliğin uyuma dönüştüğü ve ortak hedeflerde buluşmayı başarmış bir şirketiz. 

Bu büyük markanın, bugün ve gelecekteki başarısına emeğini, tutkusunu koyan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hedeflerimize adım adım ulaşıyoruz. Şimdi sırada Avrupa Kalite Ödülü var ve biz her zamankinden daha fazla çalışmaya devam edeceğiz." 




Son Güncelleme: 17.11.2016 10:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37