banner55

Emeklilere maaşları ve ikramiyeleri bayramdan önce yatacak

Emeklilere maaşları ve ikramiyeleri bayramdan önce yatacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Mayıs 2018 Salı 11:35
 Emeklilere maaşları ve ikramiyeleri bayramdan önce yatacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'ndan emeklilere müjde geldi. Emeklilerin maaş ve ikramiye ödemelerinin öne alındığını açıklayan Bakan Sarıeroğlu, emekli maaşı ile ikramiyelerin ayrı ayrı ödeneceğini söyledi.

A Haber kanalında konuşan Bakan Sarıeroğlu şunları kaydetti:

SSK Bağkur ve emekli sandığından emekli olan vatandaşlarımız, SGK'dan emekli aylığı almanın yanı sıra farklı ödemeleri alan hak sahiplerimiz de var. Onları da ilgilendiren çok önemli bir müjdeydi. 1000 TL'lik ikramiye ödememiz olacak. Haziran'ın ilk haftasında ödemeye yapacağımızı ifade etmiştik. 

15- 17 Haziran tarihleri arasında Ramazan bayramı. Bayram öncesinde vatandaşlarımızı daha da rahatlatmak adına, hem emekli maaşlarımızın ödemelerini hem ikramiyelerimiz de bir önceki hafta yapmaya karar verdik.

Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ikramiyelerini, 7 Haziran 2018'de ödeyeceğiz. SSK emeklilerimizin ikramiyelerini de 8 Haziran 2018 tarihinde ödeyeceğiz.

Emekli Sandığı emeklilerimizin maaşları ayın 1'i ile 5'i arasında, SSK ve Bağ-Kur emekli maaşlarımızı da 11 - 12 - 13 Haziran tarihlerinde ödemelerini gerçekleştirmiş olacağız. 


Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 29.05.2018 11:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37