banner55

Gebze Organize Sanayi Bölgesi yeni iş birliklerine imza atacak

Gebze Organize Sanayi Bölgesi yeni iş birliklerine imza atacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Nisan 2019 Pazartesi 10:37
 Gebze Organize Sanayi Bölgesi yeni iş birliklerine imza atacak
Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB),  7. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı'na (ICSG İstanbul 2019) katılıyor.

Türkiye'nin sanayileşmesinde öncü rol üstlenen Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB), 25-26 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan ICSG İstanbul 2019'da, standıyla yer alarak, yeni iş birliklerine imza atacak. Geçtiğimiz 33 yılda marka olan ve bugün, tüm altyapı yatırımlarını tamamlamış, katılımcılarının ihtiyaçlarına çözüm üretme konusunda kurduğu sistemlerle işleyen bir çark haline gelen GOSB, geldiği bu seviyeyi bu önemli organizasyona da yansıtacak.

Sınırları içinde ulusal ve uluslararası, her biri sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan firmaların faaliyet gösterdiği GOSB, bu önemli organizasyonda, ICSG İstanbul 2019'da, enerjisektörünün tüm paydaşlarıyla bir araya gelecek. Enerji sektörünün tüm temsilcileri, GOSB yetkilileriyle birebir görüşme imkanı sağlayacak ve bu sayede enerjiye dair yeni işbirlikleri fırsatı yakalanabilecek.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, standlı katılım sağlayacakları ICSG İstanbul 2019’la ilgili olarak “ICSG İstanbul 2019’u sektöre, dolayısıyla Türkiye ekonomisine yön veren önemli organizasyonlardan biri olarak görüyorum. Endüstrinin kalbi Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde atıyor. Enerjinin kalbi ise ICSG İstanbul 2019’da atıyor. Bu enerjiden güzel sinerji yaratacağımıza inanıyorum”açıklamasını yaptı.

Yurt içinden ve yurt dışından enerji sektörünün önemli oyuncularını ağırlayacak olan ICSG İstanbul 2019'a 10 bin kişinin katılması bekleniyor. Dünya enerjisine yön veren önemli isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı ICSG İstanbul 2019, enerjiye dair önemli fırsatlar sunacak. 

40'a yakın ülkenin heyetlerini ağırlayacak olan ve HHB Expo tarafından düzenlenen ICSG İstanbul 2019, Türkiye'nin dünyaya tanıtımında aktif rol alacak.
Son Güncelleme: 15.04.2019 15:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37