Gebze Tapu Müdürlüğü'nde ATM sıkıntısı

En az 2 ATM lazım

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Nisan 2016 Salı 23:28
Gebze Tapu Müdürlüğü'nde ATM sıkıntısı
Her gün çok sayıda alım satım işleminin yapıldığı Gebze Tapu Müdürlüğü'nde harçların yatırıldığı ATM’nin yetersizliği vatandaşları çileden çıkartıyor. Vatandaşlar Tapu Müdürlüğü'nün önüne en az bir ATM cihazının daha konulmasını istiyor.

VATANDAŞ SIRA YORGUNU

Her gün çok sayıda alım/satım işleminin yapıldığı Gebze Tapu Müdürlüğü'nde işlem öncesi harçların yatırılacağı ATM’nin yetersiz olması ve işlemin saatler sürmesi vatandaşları çaresiz bırakırken, işlemlerin de bir sonraki güne kalmasına sebep oluyor.

ATM ÖNÜNDE SÜREKLİ PARA YATIRMA KUYRUĞU VAR

Tapu işlemlerinin yapılmasından önce harcın yatırılması için gidilmesi gereken ATM’nin bir tane olması, var olan ATM’nin de son derece yavaş çalışması, 5 dakika sürecek olan işlemin saatler sonra bitirilmesine vesile oluyor.

EN AZ 2 ATM CİHAZI LAZIM

Son derece yoğun bir faaliyetin bulunduğu Gebze Tapu Müdürlüğü bünyesindeki görevlilerin canla başla çalıştığını söyleyen vatandaşlar, "Tapu Müdürlüğü'ndeki işlemler çok çabuk bitiyor ancak işlemlerin başlayabilmesi için tapu harçlarının yatırılması gereken ATM’nin bir tane olması, onun da son derece yavaş çalışması, iş gücü ve zaman kaybına sebep olmaktadır. Tapu Müdürlüğü'nden ricamız bir an önce var olan makinanın yanına en az 2 adet daha ATM’nin konulmasıdır. O zaman vatandaşlar tapu işlemlerini çok kısa bir sürede tamamlayacaklardır” diye konuştular. 
Son Güncelleme: 12.04.2016 23:50
Anahtar Kelimeler:
Kocaeli
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37