Gebze ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası kardeş Oda oldular

Gebze ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası kardeş Oda oldular

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Mart 2017 Çarşamba 22:02
Gebze ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası kardeş Oda oldular

Gebze Ticaret Odası, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Meclis başkanı, yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyelerini misafir etti.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka’nın selamlama konuşmaları ardından kardeş Oda protokolü imzaladılar.

Mübarek üç ayların başlangıcının ve Regaib Kandili’nin ülkemize, tüm İslam alemine ve dünyaya huzur getirmesini dileyerek başlayan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, geride bıraktığımız Mart ayındaki önemli günlere dikkatleri çekti.

Çiler, "12 Mart İstiklal Marşı’mızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma günü dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha saygıyla anıyorum" dedi.

Katılımcılara son altı aylık faaliyetlerimize ilişkin detaylı bilgiler veren Çiler, Gebze Ticaret Odası’nın üye faaliyetlerinden, sosyal sorumluluk projelerine, üyelerimize yönelik eğitim, seminer ve panellerden uluslararası faaliyetlere kadar geniş bir yelpazede üyelerimize ve bölgemize katma değer sağlamanın gayretinde olduğunu, faaliyet sunumu eşliğinde anlattı. 

Küçük ve orta ölçekli firmaların üretimlerini arttırarak doğalgaz kullanımının yaygınlaştırıldığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile hayata geçecek olan doğalgaz projesi, üyelere indirimli elektrik uygulaması, 127 milyon tl’lik desteğimizle TOBB Nefes Kredisi, Uluslararası fuar alanı isteğimiz Odamızın da gayretleri sonucu çıkarılan Sicil Affı, Taşınır Rehni Kanunu, vergi, prim ve Oda aidat borçlarının yapılandırılması, Vergide Teşvik Sistemi gibi konuları detaylı olarak dile getiren Çiler, GTO’nun girişimcilik eğitimlerinde 365 Oda ve Borsa arasında ilk sıralarda, sosyal sorumluluk projelerinde ise ilk 5’te yer aldığını belirterek, GTO ve GOSB işbirliği ile yapılacak olan Anadolu Teknik ve Mesleki Eğitim Lisesi, 1 adedi yapım aşamasında olmak üzere toplamda 5 adet 112 Acil Servis İstasyonu, Dilovası’na kazandırılacak Dilovası Halk Eğitim ve Toplum Sağlık Merkezi’nin bilgilerini de üyelerle paylaştı ve Öğretmenevi’nin yerinde hizmet verecek olan Turizm Otelcilik Meslek Yüksekokulu ve bölgemize kazandırılacak Bilişim Lisesi’ni müjdeledi.

Çiler konuşmasında GTO’da gerçekleşen eğitim ve paneller kısmında  'Afet Yönetimi' konulu programı anlatırken depremlere de dikkat çeken Başkanımız, bu konuda bilinçlenmenin ve yerel idarelerce belirlenen toplanma merkezleri konusunda bilgi sahibi olmanın önemine değindi.

Ülkemizde Van Erciş, Körfez Ticaret Odası ve şimdi de Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile yurt dışında ise Brindisi ve Medine Ticaret ve Sanayi Odası ile 'Kardeş Oda' olunması ile artık buralarda da birer evlerinin olduğunu belirtip, sanayicilerin dikkatini 'Kardeş Oda' protokollerine çekti.

Uluslararası alanda da sınırları aşarak son altı ayda 8 ülkeden 150’den fazla işadamı ile üyeleri buluşturduklarını sözlerine ekleyen Çiler, konuşmasını çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ederek sonlandırdı.

Toplantı Mart Ayı faaliyetlerinin anlatıldığı Meclis sunumunun izlenilmesi ve GTO Başkanı Nail Çiler’in, Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmesinin üyeler arasında yarattığı memnuniyetle sona erdi. 


Son Güncelleme: 29.03.2017 22:10
Anahtar Kelimeler:
THY
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37