Gebzeli sanayicilerden ISK-SODEX 2018 çıkartması

Gebzeli sanayicilerden ISK-SODEX 2018 çıkartması

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Kasım 2017 Çarşamba 12:23
 Gebzeli sanayicilerden ISK-SODEX 2018 çıkartması
Avrasya bölgesinin en büyük iklimlendirme sistemleri fuarı ISK-SODEX yenilenen yüzüyle ulusal ve uluslararası markaları Türkiye’de bir araya getirecek. Sektörün önde gelen kurum ve kuruluşların işbirliğiyle hayata geçirilen fuar 7-10 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel şunları söyledi: 

Yılın ilk dokuz ayında 2,8 milyar dolar ihracat gerçekleştiren Türk iklimlendirme sektörü büyük bir atılım içinde. İhracattaki payı ile Kocaeli önemli yere sahip. Yakalanan bu başarı Kocaeli’yi daha da önemli kılmaktadır. Özellikle Gebzeli üreticiler bu yıl fuara çıkartma yapacak. 

Biz de üreticilerin yakaladığı bu başarıyı bir ileri seviyeye taşımak adına iklimlendirme sektörün en büyük fuarını sektörün büyüme hızına uygun olarak yeniden yapılandırdık. ISK-SODEX yenilenen yüzüyle iklimlendirme sektörünün tüm potansiyelini ortaya koyabileceği güçlü bir vitrin olacak.

KOCAELİLİ FİRMALAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR


İklimlendirme sektörünün Türkiye sanayinin önemli üretim alanlarından biri olduğuna dikkat çeken Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel şunları ifade etti:

İklimlendirme sektörü yılın ilk dokuz ayında yüzde 8 büyüyerek ihracata büyük bir katkı sağladı. Özellikle sanayisi ve üretim hacmiyle Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden olan Kocaeli burada büyük öneme sahip. Kocaeli sanayisinin elde ettiği bu başarıyı bizde destekliyoruz. Kocaelili üreticilerin yeni ürünlerini ISK-SODEX fuarda görücüye çıkarması çok önemli. 

Bu anlamda Kocaelili markalar fuara büyük ilgi gösteriyor. ISK-SODEX’te bu yıl ısıtma, soğutma, klima, havalandırma, yalıtım, pompa, vana, tesisat, su arıtma ve güneş enerjisi sistemleri gibi oldukça geniş bir yelpazeden katılımcılarımız olacak. Enerji Verimliliği ve Bina Otomasyon sistemlerini de dâhil ettiğimiz fuarda sektörün yeni trendleri sergilenecek. Yeni fuar alanımızda, zenginleştirilmiş ürün yelpazesiyle hem sektöre yakışan bir etkinliğe imza atacak hem de ziyaretçilerimize güçlü bir deneyim yaşatacağız.

ULUSLARARASI ZİYARETÇİLER ISK-SODEX'TE OLACAK


Bu yıl ISK-SODEX ile dünya genelinde, 50’ye yakın ülkeden katılımcı ile 80 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlandıklarını belirten Kühnel şunları ifade etti:

İklimlendirme sektörünün ihracat verilerine baktığımızda Almanya, Birleşik Krallık ve İtalya gibi gelişmiş ülkelerin Türkiye için stratejik pazarlar olduğunu görüyoruz. ISK-SODEX hedef pazarların tamamından uzman katılımcıları ve ziyaretçileri buluşturacağımız bir fuar olacak. Fuar sürecinde destekleyici programlar yürütecek; katılımcı ve ziyaretçilere tanışma, iş bağlantıları kurma, bilgi ve deneyim paylaşımı konusunda yeni imkânlar sunacağız.

1997 yılından bu yana iki yılda bir düzenlenen ISK-SODEX fuarı, 2016 yılında 47 ülkeden bin 200’ün üzerinde firma ve 107 ülkeden 83 binin üzerinde ziyaretçiyi bir araya getirdi. Dünyanın birçok bölgesinden pek çok satın almacı, editör ve dernek temsilcisi Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen Uluslararası Ticaret Heyeti programı kapsamında İstanbul’a gelerek, ISK-SODEX 2016’da gerçekleştirilen B2B toplantıları vesilesiyle Türk ihracatçıları ile tanışma fırsatı buldu.

Deutsche Messe’nin Türkiye iştiraki Hannover Messe Sodeks Fuarcılık tarafından organize edilen ISK-SODEX fuarı bu yıl ISKAV, DOSIDER, İSKİD, İZODER, TTMD, POMSAD, SOSİAD, ESSİAD, MTMD ve KBSB işbirliğiyle TÜYAP Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleştirilecek.

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık hakkında
Dünyanın lider fuarcılık şirketlerinden Deutsche Messe'nin Türkiye iştiraki Hannover Fairs Turkey Fuarcılık 1996 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. WIN EURASIA, ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, ISK-SODEX Fuarı, DOMOTEX Turkey ile Automechanika İstanbul, Hannover Fairs Türkiye Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarlar arasında yer alıyor. Küresel düzeyde önde gelen üretim mallarına yönelik ticaret fuarları düzenleyen Deutsche Messe 100'den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. 


Son Güncelleme: 01.11.2017 12:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37