GTO standına Hannover Messe’de yoğun ilgi

GTO standına Hannover Messe’de yoğun ilgi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Nisan 2017 Pazartesi 20:32
 GTO standına Hannover Messe’de yoğun ilgi


Almanya'nın Hannover kentinde her yıl düzenlenen ve dünyanın en önemli fuarlarından birisi olarak gösterilen Hannover Sanayi Fuarı (Hannover Messe) kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Almanya Başbakanı Angela Merkel ve bu seneki partner  ülke Polonya Başbakanı Beata Szydlo’nun katılımıyla 24 Nisan'da ziyarete açılan Hannover Fuarı’na 200 binin üzerinde ziyaretçi beklenirken, ülkemiz 180 katılımcı firma ile en büyük 3. katılımcı olarak fuarda yer alıyor. 

5.6 milyon iş bağlantısının kurulması hedeflenen Hannover Messe 2017’de, endüstri 4.0, entegre enerji, akıllı maddeler ve kaplamalar, enerji verimliliği, dijital cihazlar alanındaki sektör temsilcileri stand açarak ürünlerini sergilemeye başladı.

6 nolu salonda yer alan Gebze Ticaret Odası standı da Hannover Messe Fuarı’nın ilk gününe yoğun ilgi ile başladı.

Hannover Başkonsolosu Banu Malaman ve Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Bayraktar fuarın ilk gününde GTO standını ziyaret ederken, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri de, Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’e hayırlı olsun temennilerini ileterek, tüm katılımcıların verimli bir fuar geçirmelerini diledi. 

Türkiye Cumhuriyeti Hannover Başkonsolosluğu’ndan Ticaret Ateşesi Ruhi Deniz fuarın ilk saatlerinde GTO standında ağırlanırken, GTO Başkanı Nail Çiler,  Ataşe’den ekonomik ilişkilere dair güncel bilgiler aldı, Türk iş dünyasının ve bölge işadamlarının Hannover Fuarı’ndan beklentilerini Ataşe ile paylaştı.

GTO’ya kayıtlı 16 bin üye bilgisinin Kiosk aracılığı ile  fuar ziyaretçileri tarafından merakla izlendiği fuarda, GTO bölgenin dış ticaret potansiyeli hakkında yerli ve yabancı ziyaretçilere detaylı bilgi aktarımında bulunmaya, dünyanın bir çok yerinden gelen yatırımcı ile bölge iş adamlarını ikili iş görüşmelerinde buluşturmaya çalışacak.

Gebze Ticaret Odası’nın tarihi ve kültürel değerleri öne çıkararak tanıtma gayreti bu yıl da Anadolu Ajansı’nın ilgisini çekerek, ajansın Nail Çiler ile röportaj gerçekleştirmesi fuarın ilk gününde ayrıca dikkat çekti. 



Son Güncelleme: 24.04.2017 20:38
Anahtar Kelimeler:
Uyusturucu Operasyonu
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37