Hacıoğlu:Gebze bizim için çok önemli

Hacıoğlu'na Gebze'den tam destek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Ağustos 2016 Salı 15:40
Hacıoğlu:Gebze bizim için çok önemli
4 Eylül tarihinde yapılacak olan Emlakçılar Odası kongresi öncesinde Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu, başkanlık için aday olduğunu duyurdu. Başkan adayı Hacıoğlu Gebze'nin kendileri için çok önemli bir bölge olduğunu ifade etti.  Öte yandan Kongrede ayrıca mevcut oda başkanı Ahmet Pekin’de yeniden aday.
BAŞKANLIK İÇİN PEKİN’DE ADAY 
Kocaeli Emlakçılar Derneği (KEM¬DER) Başkanı Alpay Hacıoğlu, 4 Eylül tarihinde yapılacak olan Emlakçılar Odası kongresi öncesinden adaylığını açıkladı. Hacıoğlu adaylığını dün Gebze’de bulunan Holiday Inn Gebze İstanbul Asia Otel’de açıkladı. Hacıoğlu kongrede kurucu ve mevcut oda başkanı Ahmet Pekin ile yarışacak. Kongrede 700 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongre öncesinde Gebze ilçesinde nabız yoklayan KEM¬DER Başkanı Alpay Hacıoğlu üyelere seslendi.


HACIOĞLU’NA TAM DESTEK 
Toplantıda ilk olarak KEM-DER’in kurucu başkanı rahmetli Ünal Emre’nin eşi İkbal Emre konuşma yaptı. Emre, “Ünal Emre’nin eşi olarak KEMDER’e ismini veren benim. Bu mesleğe ilk başladığım yıllarda bu sektörün saygın bir yolda olması için çok çabaladım. Saygın bir meslek olmamızda KEM¬DER üyelerinin emeği çok fazla. Alpay Hacıoğlu ve ekibi yıllardır bu bayrağı başarıyla taşıdı. Vizyonu olan kişileri başkan olarak düşünmeliyiz. Alpay Hacıoğlu’nu sonuna kadar destekliyorum” dedi.


GEBZE SEKTÖR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ  
4 Eylül tarihinde yapılacak olan kongreye üyeleri davet ederek sözlerine başlayan Alpay Hacıoğlu şunları söyledi: “Mesleğimize sahip çıkma ve sesimizi daha iyi duyurmak adına sizlerden önemle rica ediyorum. Yapılacak seçimlerde tercihiniz ne olursa olsun, lütfen seçim günü birlik ve bütünlüğü sağlamak adına kongreye gelin buna ihtiyacımız var. Seçim olup bittikten sonra yeni yönetim işleri kaldığı yerden sürdürecek buna da inanıyorum. Gebze’yi her zaman arka bahçe olarak gösteriliyor. Kandıra neyse, İzmit neyse, Gebze’de bizin için odur. Onun için seçime aday olduğumu buradan, Gebze’den açıklamak istedim. Gebze sektörümüz için adete bir maden." 
Son Güncelleme: 09.08.2016 23:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37