banner55

HILTON'da geri sayım başladı

HILTON'da geri sayım başladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Mart 2018 Pazartesi 17:22
HILTON'da geri sayım başladı


Kocaeli’nin en prestijli projesi olarak bilinen BUREAU Hotel-Residence-Store projesi bünyesinde bulunan ve Hilton Grubu ile 22 yıllık anlaşması bulunan 5 yıldızlı Double Tree by Hilton Oteli’nin faaliyete başlaması ile ilgili yapılan çalışmalarda geriye sayım başladı.

DÜNYA STANDARTLARINDA MALZEME VE İŞÇİLİK


Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde İşadamı Murat Mustafa Satı tarafından hayata geçirilen BUREAU projesinde 175 odalı 5 yıldızlı Double Tree by HILTON otel, 322 Adet Residence Ofis ve 23 adet yeme içme vb. markalarından oluşan işyeri bulunuyor.
İnşaatına 4 yıldızlı Hilton Garden Inn markası olarak başlanılan ancak yapılan fizibilite etüdlerinin neticesinde ABD ve İngiltere’deki Hilton üst yönetiminin Proje ve Lokasyon gibi üst düzey özellikleri dolayısı ile bir üst segmente çıkartılması kararı ile 5 yıldızlı Double Tree by Hilton-Kocaeli markası olarak devam edilen ve 22 yıl süre ile anlaşma yapılan  proje tamamlanma aşamasına geldi.

7/24 ÇALIŞMA 


Hilton üst yönetiminin kontrolünde ilerleyen Kocaeli Double Tree by Hilton projesinin hizmete açılması için geriye sayımın başladığını söyleyen yetkililer, süreç ile ilgili olarak, Hilton standartlarındaki işçilik ve malzemenin kulanıldığı Otelin kısa zamanda faaliyete geçmesi ve müşteri kabulüne başlaması için Hilton proje üst yönetiminin gözetiminde gece gündüz demeden çalışıyor.

Mart ayı içinde Almanya’nın Berlin kentindeki  22. IHIF (International Hotel Investment Forum) kapsamında Avrupa -Orta Asya ve Afrika’daki tüm Hilton yatırımcılarının katıldığı toplantıya davet edilen  Double Tree by Hilton Kocaeli yatırımcısı işadamı Murat Mustafa Satı, toplantıda HILTON grubunun bundan sonra Türkiye ve Doğu Avrupadaki yayılma stratejisinin nasıl olması gerektiği ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

MURAT MUSTAFA SATI'YA 'DOĞU AVRUPA ÜLKERİNE YATIRIM YAPIN' DAVETİ


Avrupa-Orta asya ve Afrika’daki Hilton yatırımcılarının davet edildiği Almanya’nın Berlin kentindeki toplantıya katılan Murat Mustafa Satı, "Berlin’deki toplantıda bir taraftan mevcut yatırımlar ile ilgili bilgi alışverişi yapılırken bir taraftan da dünyanın çeşitli ülkelerinden, "Gelin bizim ülkemize otel ve turizm yatırımı yapın” teklifleri sunuldu, Bize de Doğu Avrupa Ülkelerinden Turizm yatırımı yapmamız adına çok sayıda teklif geldi, önümüzdeki günlerde söz konusu ülkelelerdeki talepleri değerlendirmek adına ülkelere bir dizi ziyaret yaparak şartlara bakıp karar vereceğiz" diye konuştu.

KOCAELİ'YE DÜNYA MARKASI HILTON’U KAZANDIRDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ 


Kocaeli’deki Projenin dünyadaki en son teknolojiler uygulanarak hayata geçirildiğini söyleyen işadamı  Murat Mustafa Satı "Hilton, bizim projemizi Reklam yüzü olarak görmekte, bu yüzden detaylar konusunda son derece ince eleyip sık dokuyoruz. Türkiye’nin en önemli kentlerinden birisi olan Kocaeli’ye böylesi dünya standartlarında bir proje kazandırdığımız için çok keyifliyiz. 

Rezidans projemizde hayat başladı gerek kimi mülk sahipleri gerekse de kiralama yapanlar mülklerine taşınıp kendi ihtiyaçları doğrultusunda kullanıma başladılar. Bu bağlamda proje kapsamında bulunan ticari alanların markalama ve kiralama faaliyetlerinin de sonuna gelindi. Pek yakında uluslararası misafirleri ağırlamaya başlayacak olan Double Tree by Hilton, Kocaeli’nin Dünyaya açılan penceresi olarak da bölgemizi uluslararsı arenada tanımasına katkı sunacak" diye konuştu. 


Son Güncelleme: 19.03.2018 17:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37