banner55

İnşaat sektöründe yerli ürün vurgusu

İnşaat sektöründe yerli ürün vurgusu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Ekim 2018 Perşembe 15:15
İnşaat sektöründe yerli ürün vurgusu
Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal; konut sektöründe millileşme ve yerli üretim olgusuna dikkat çekti.

Yaptığı açıklamada, "İnşaat girdilerinin yüzde 95’ini ülke olarak dünya standartlarında zaten üretebiliyoruz" açıklamasında bulunan Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, "Mevcut imalatlarımızda da felsefemiz, en iyi yerli ürünü kullanmak. Hem Beytepe'de konumlandırmış olduğumuz Duru Beytepe projemizde hem de hayata geçireceğimiz diğer konutlarda inşaatlarımıza bu şekilde devam ediyoruz. Aradığımız yerli ürünü bulamadığımız takdirde ancak ithalata yöneliyoruz. Onda da önceliğimiz Türkiye’de üretimi yapılan markalar" dedi.

Yerli ürünlerimiz daha kaliteli

İnşaat sektörünün markalaşması gerektiğini aktaran İlhan Erdal sözlerine şunları ekledi: 

İnşaat sektörü girdileri tüm diğer sektörlerde olduğu gibi markalaşmak zorunda. Maalesef tüketici bu noktada çok bilinçli değil. Yabancı üretim kesinlikle kalitelidir diye düşünülüyor. Hâlbuki başta seramik olmak üzere birçok üründe Türkiye yerli malı ürünlerimiz oldukça kaliteli. İtalya mermeri diye kullanılan ürünleri bile aslında ülkemizde üretip, İtalyan markası etiketi ile tekrar bize satıyorlar.

DURU yaşam için

DURU Beytepe TED Koleji, Ufuk Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, ODTÜ gibi okullara olan yakınlığı ile ön plana çıkan Beytepe’de yer alıyor.

Aynı zamanda da LÖSEV Lösante Hastanesi, Atatürk Hastanesi ve yeni yapılan Bilkent Şehir Hastanesi gibi sağlık kuruluşlarına da eşit mesafede bulunuyor. 

DURU Beytepe’nin aynı zamanda Panora ve Gordion AVM’ye de eşit mesafede olduğunu anlatan İlhan Erdal, "Beytepe yeşil alanlarıyla doğanın kalbinde yer alırken aynı zamanda da şehrin merkezinden ayrılmıyor. Toplamda 47.276 m2’lik arazi üzerine kurulan ve 484 daireden oluşan proje, bünyesinde barındırdığı çocuk oyun alanları, sosyal yaşam alanları ve sağlıklı yaşam alanları ile fark yaratıyor. 

2+1’den 5+1’e kadar olan konut seçenekleri ile modern yaşamın yansımalarının detaylandırıldığı proje, aynı zamanda doğanın huzur veren yapısı ile birlikte vatandaşların ilgisine sunuluyor" dedi. 


Son Güncelleme: 11.10.2018 15:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37