İşçi ve işveren İSİİF'te buluşuyor

Esenler Belediyesi’nin İŞKUR İstanbul il Müdürlüğü ile birlikte bu yıl ikincisini düzenlediği 2012 İstanbul İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (İSİİF ) 25 Nisan Çarşamba günü kapılarını açıyor.

24 Nisan 2012 Salı 14:23
İşçi ve işveren İSİİF'te buluşuyor

Ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan işsizlikle mücadelede başarının, tüm kurum ve kuruluşların işbirliğiyle sağlanabileceğine inanan Esenler Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü ile ortaklaşa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve Testilkent’in desteğiyle 25- 29 Nisan 2012 tarihleri arasında Tekstilkent’te 2012 İstanbul İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (İSİİF) düzenliyor.

Geçen yıl 3 günde toplam 50 bin kişinin gezdiği, 8 bin 257 kişinin de iş başvurusunda bulunduğu İSİİF, bu yıl da binlerce işsize umut olacak. İş arayanlar ile işverenleri bir araya getirecek olan İSİİF, bir taraftan ilimizdeki sanayi kuruluşlarına nitelikli insan kaynağı sağlayacak, diğer taraftan da iş arayanlara yeni fırsatlar sunacak.

Çok sayıda kurum ve kuruluş katılacak

İşgücü piyasasının bir araya geleceği, nitelikli eleman teminine yönelik olarak düzenlenen İSİİF Fuarı’na beyaz eşyadan ulaşıma, tekstilden gıdaya, otomotivden turizme, eğitimden sağlığa, iletişimden inşaata kadar geniş bir yelpazede ülkemizin önde gelen 150’den fazla kurum ve kuruluş yer alacak. İstanbul’da işgücünü arz edenler ile işgücünü talep edenleri; kamu kurumları, yerel yönetimler, üniversiteler, sanayici ve işletmeciyi buluşturarak, mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konusunda taraflar arasında işbirliğini kalıcı ve kurumsal hale getirmeyi amaçlayan fuar, 5 gün süre ile 10.00 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Haber7

Haber Kaynağı : Haber7.com

Son Güncelleme: 24.04.2012 14:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37