banner55

Köprü de marka, AVM'de

Dünya markaları bu AVM'de

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Ağustos 2016 Çarşamba 19:29
Köprü de marka, AVM'de
Dünya'nın en büyük 4. asma köprüsü olma özelliği taşıyan Osmangazi Köprüsü, Dilovası'nda kurulan Oksijen AVM ile de Dünya'nın en önemli markalarını bölge insanı ile buluşturuyor.


Ramazan Bayramı öncesi hizmete açılan Osmangazi Köprüsü ve Oksijen AVM, henüz beklenen ilgi ve yoğunluğu yakalamamış olsa da, projenin devamı olan İstanbul-İzmir Otoyolunun tamamlanması ile arzu edilen yoğunluk ve ilgiyi yakalayacağı tahmin ediliyor. Dünya markalarını bölge insanının hizmetine sunan Oksijen AVM'de kalitesi ve uygun koşulları ile dikkat çekiyor.

GURUR DUYULAN BİR ESER


Osmangazi Köprüsü'nün iki Türk Mühendisi Nebil Öztürk ve Fatih Zeybek ile Oksijen AVM yöneticisi Hüseyin Bozkurt ve AVM'nin pazarlama sorumlusu Özge Çimen, Gazetemiz Genel Müdürü Yavuz Ercan, Osmangazi Köprüsü ve Oksijen AVM ile ilgili bilgiler verdi. 

İnşaat Mühendisleri Nebil Öztürk ve Fatih Zeybek, köprünün özelliklerinden söz ederken, "Dünya'nın en önemli eserlerinden birisi. Dünya'nın en büyük 4. Asma köprüsü. Projeyi sadece köprü olarak görmemek gerekli. Bu proje İstanbul-İzmir arası otoyol projesi ve projenin tamamlanması ile köprüde de yoğunluğun artacağını düşünüyoruz. Beklenen tahmini rakamları o zaman rahat yakalarız. Ayrıca buranın manzarası ve güzelliği de zaman içinde ortaya çıkacaktır. Çünkü her açıdan önemli bir eser" dediler.

DÜNYA MARKALARI BU AVM'DE

Osmangazi Köprüsü Muallimköy Gişeleri'nde kurulu Oksijen AVM'de, kalitesi ve içerisinde bulundurduğu dünya markaları ile dikkat çekiyor. Yiyecek reyonunu Migros'un oluşturduğu Oksijen AVM'de, Mavi Jeans, Adidas, Derimond, Kığılı, Linens, Penti, Atasun Optik, Euromoda, Özdilek, Watson, Toyzz Shop, Greyder, Starbucks, Mado, Glmoria Jeans Coggee, Burger King, Arby's, Popeyes, Usta Döner, Günaydın, Mezzaluna, Kiva gibi markalar hizmet vermeye başladı. Dünya markalarını bünyesinde bulunduran Oksijen AVM, kalitesi ve manzarası ile de dikkat çekiyor.

OTOBÜS DURAĞI, 112 ACİL VE POLİS MERKEZİ

Oksijen AVM, hizmete yeni girmiş olmasına rağmen, altyapı anlamında tüm çalışmalarını tamamlamış durumda. Büyükşehir'in otobüs durağı ve ek seferler koyduğu Oksijen AVM ve köprü güvenliği için bölgede polis merkezi ve 112 Acil'de oluşturulmuş. 
Oksijen AVM'lerin, bağlı olduğu Otoyol Yatırm ve İşletmeler Müdürü Hüseyin Bozkurt, Oksijen AVM ile bilgi verirken, "İstanbul'a en yakın noktada hizmete açılan Muallimköy'de ki Oksijen AVM, süpermarket ve perakende hizmet verecek. AVM'de bulunan dünya markaları, en uygun fiyatlarla, en yeni ürünlerini burada vatandaşlara sunacak. Burada alış-veriş yapmanın keyfi, eşsiz manzarası ile bir ayrıcalığa dönüşecektir. Muallimköy'de hizmet verecek olan 03 Oksijen Shopping, İstanbul'a olan yakınlığı, Sabiha Gökçen'e 13 dakika mesafede oluşu, yeni kurulacak Bilişim Vadisi'ne açılacak alternatif yolları ve bölge halkının ulaşımı için sağlanan imkanlarla, Oksijen AVM'ler arasında özel bir yere sahip olacaktır diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

HİZMET KALİTESİNİN ÖNEMİ

Oksijen Shopping pazarlama müdürü Özge Çimen, Türkiye markası olan işletmenin, hizmet kalitesine verdiği öneme vurgu yaparak, "Otoyol İşletmeciliğinde önemli tecrübesi olan kurumumuz, seyahat eden vatandaşlarımızın hızlı ve kaliteli hizmet almasını sağlayabileceğimiz gibi, buranın eşsiz manzarasın da vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımıza da kaliteli hizmet sunmanın uğraşı içinde olacağız. Otoyol projesinin tamamlanması ile artacak köprü yoğunluğunun yanı sıra, zaman içinde markaların kampanya ve sunacağı imkanlarla yoğunluğun artacağını düşyünüyor ve şimdiden hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı bu yoğunluğu hesap ederek yapıyoruz" dedi. 



Son Güncelleme: 03.08.2016 23:28
Anahtar Kelimeler:
OtomobilSapancaDevrilmek
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37