MİTSUBİSHİ aşkı Darıca’da doğdu, Türkiye’ye yayıldı

En büyük MİTSUBİSHİ Grubu oldular

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Ağustos 2016 Salı 22:40
 MİTSUBİSHİ aşkı Darıca’da doğdu, Türkiye’ye yayıldı
Darıca’da yaşayan Mitsubishi tutkunu Sercan Durmaz tarafından kurulan Mitsubishi Team, kısa süre içinde binlerce kişinin bir araya geldiği sosyal gönüllülük platformuna dönüştü.

Japon kültürüne hayranlığı ve aynı zamanda araçlarının sağlamlığı nedeniyle Mitsubishi marka araç alıp, otomobiline olan tutkusunu sosyal platforma taşımayı başaran Darıcalı Sercan Durmaz ve bu işe gönül vermiş dostları, internet üzerinden ulaştığı Mitsubishi kullanıcılarını Bolu’da bir araya getirdi. 

2014 Mayıs ayında 30 araç ve 70 kişilik ilk buluşmayı gerçekleştiren topluluk, kendilerine Mitsubishi Team adını verdi. 3Yıl içerisinde binlerce kişiye ulaşmayı başaran ve birçok sosyal projeye de imza atan Mitsubishi Team, şimdilerde daha büyük ses getirecek projeler gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

EN BÜYÜK MİTSUBİSHİ GRUBU OLDULAR

Grubun hikâyesini anlatan ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Mitsubishi Team kurucusu Sercan Durmaz, “Ülkemizde gerek araç piyasasında gerekse son kullanıcıları tarafından hak ettiği ilgiyi göremediği düşüncesinde birleşen ve Mitsubishi markasını hak ettiği yere taşımayı hedefleyen Mitsubishi severler olarak bu topluluğu oluşturduk. 

Bu oluşumumuzun adı Mitsubishi Team. 2014 Mayıs ayında Bolu Göynük’te 30 araç ve 70 kişilik büyük Türkiye buluşması ile hedeflerimizdeki ilk adımı atmış olduk. Bu buluşma ile aile sıcaklığını yakalayan ekibimiz, 1 yıl içerisinde Çorlu, İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası, Bursa, Ankara, Trakya ve Tekrar İstanbul buluşmaları ile katılımcıların bir sonraki buluşmayı iple çektiği eşsiz etkinliklere imza attık. 

Düzenlemiş olduğumuz her etkinlikte aileye yeni üyeler katarak hızla büyümeye devam ediyoruz. Türkiye’deki bütün Mitsubishi severleri tek bir çatı altında toplamayı öncelikli hedeflerimiz arasına koyduk. 

Bu hedeften yola çıkarak sesimizi herkese duyurmak amacıyla sosyal ağların gücünden faydalanmak için önce mitsubishteam.com, sonrasında ise Facebook, Instagram ve Twitter Mitsubishi Team sayfalarını/gruplarını kurduk. Düzenlemiş olduğumuz büyük organizasyonların yanı sıra sinema, kahvaltı, sohbet, halı saha ve karting buluşmaları ile ortamı sıcak tutmaya devam ederken, 5 Nisan 20015 tarihinde Ümraniye mesire alanında 100 aracın ve 250 kişinin katıldığı bir etkinlik düzenleyerek Mitsubishi grupları arasında adımızı en üst sıraya çıkarmayı başardık. 

Facebook sayfamızda araç bilgileri, teknik destek, servis, yedek parça, aksesuar, fotoğraf çekimi ve araç alım/satım gibi birçok alanda birbirimize destek olmaktayız” dedi.

KİMSESİZ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜLER

2016 yılı içerisinde birçok önemli etkinlik gerçekleştirdiklerini vurgulayan Durmaz, “Bu yıl içerisinde çeşitli şehirlerde 15 etkinlik organize ettik. Bu etkinlikler İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Trakya, İzmit’te organize edildi. 2016 yılı bizim için sosyal sorumluluk projesi yılı oldu. Rutin buluşmalarımız, toplu araç buluşmaları, aileli piknikler, mangal etkinliği, çay buluşması, karting etkinliği ve halı saha etkinlikleri gerçekleştirdik. 

Sosyal sorumluluk olarak ise, 7 şehirden topladığımız üyelerle 60 araç ve 150 kişi ile Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret ettik.Ramazan ayında 7 şehirde iftar yemekleri verdik. Çocuk Esirgeme Kurumu için Subaru Türkiye grubu ile ortak bir çalışma yapıp 10 adet yeni buzdolabı aldık ve çocuklara bisiklet hediye ettik. Finalde ise 100 yetim çocuğumuza mangal yemeği organize ettik. 1-2 ay içerisinde ise sokak hayvanlarına desteğimiz olacak” diye konuştu.

YENİ PROJELER İÇİN SPONSORLAR ARIYORUZ
TemSA’nınsponsor olduğu tek otomobil grubu olduklarını da hatırlatan Sercan Durmaz, “Bu sene bitmeden Mitsubishi Team Türkiye Buluşması yapacağız. Bu buluşmayı festivale dönüştürmeyi hedefliyoruz. Tabi bu yaptıklarımız kolay işler değil. Her birinin altında emek olduğu kadar ciddi maddi giderler var. Bu nedenle sponsorlara ihtiyaç duyuyoruz. 

Hazırladığımız çok önemli projeler var ve işadamlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Özellikle maddi konularda destek alabilirsek, öyle inanıyorum ki; toplumun birçok kesimine daha fazla faydası olan, daha çok ve geniş sosyal projelere imza atan bir grup olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu. 



Son Güncelleme: 09.08.2016 23:15
Anahtar Kelimeler:
Şekerbank
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37