banner55

Sanayici Mustafa Ercan yılın çevrecisi seçildi

Sanayici Mustafa Ercan yılın çevrecisi seçildi

Yüksel Ercan
Yüksel Ercan
29 Mart 2017 Çarşamba 21:56
 Sanayici Mustafa Ercan yılın çevrecisi seçildi

Muğla’da faaliyet gösteren ve Türkiye’nin en büyük mermer üreticilerin başında gelen  ERMAŞ MADENCİLİK Turizm Sanayi Ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulu başkanı Sanayici-Çevre dostu Mustafa Ercan yılın çevrecisi seçildi.

1985 yılında Muğla’nın Ula ilçesindeki küçük bir atölyede faaliyetlerine başlayan ve bugün üç fabrikası, altı mermer ve traverten Ocağı, 500 çalışanı ile Doğaltaş sektörünün öncü kuruluşlarından birisi olan ERMAŞ MADENCİLİK Turizm Sanayi Ve Ticaret A.Ş.İhracaat yolu ile Türkiye’ye yaptığı katkı yanında çevreye olan duyarlılığı ilede yurt genelinde takdir topluyor.

YILIN ÇEVRECİSİ ÖDÜLÜNÜ VALİ AMİR ÇİÇEK VERDİ

Muğla İŞKUR  il Müdürlüğü tarafından  düzenlenen  istihdam fuarında ERMAŞ  Mermer AŞ. Yılın enleri ödül töreninde Firmanın yönetim kurulu başkanı Sanayici-Çevre dostu Mustafa Ercan çevreye en duyarlı yatırımcı ödülünü almaya hak kazandı.

VALİ ÇİÇEK:ERCAN AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Muğla Protokolünün tamamının katıldığı törende  ERMAŞ Mermer AŞ yönetim kurulu Başkanı Sanayici Mustafa Ercan’a yılın çevreye en duyarlı yatırımcısı ödülünü veren Muğla valisi  Amir Çiçek Çevre ödülünü verirken yaptığı konuşmada “ Türkiye’nin kurtuluşu üretim ve ihracaatttadır, Mustafa Beyin başında bulunduğu ERMAŞ Madencilik yarattığı istihdam ve ülkemize kazandırdığı döviz ile bizi gururlandırıyor, Madencilik gibi son derece ağır bir iş kolunda Çevreye verdiği önem dolayısı ile kurum şahsında Mustafa Ercan’a teşekkür ediyor, bu sektördeki bütün işverenlerden de aynı duyarlılığı bekliyoruz” dedi.

ERCAN: BU SEKTÖRDE ÇEVRE ÖDÜLÜ ALMAK GURUR VERİCİ

Muğla Valisi Amir Çiçek’ten yılın çevrecisi ödülünü alan Sanayici Mustafa Ercan’da yaptığı teşekkür konuşmasında “ Madencilik gibi son derece ağır ve zor bir sektörde yılın Çevrecisi ödülü almak guru verici bir hadise Sayın Valimiz Amir Çiçek beyefendinin şahsında ödül için herkese teşekkür ediyoruz, Çevre ödülü bizim sorumluluğumuzu biraz daha arttırmış durumda 1985 yılında Muğla’nın Ula ilçesindeki küçük bir atölyede faaliyetlerine başlayan firmamız; günümüzde üç fabrikası, altı mermer ve traverten Ocağı, 500 çalışanı ile Doğaltaş sektörünün öncü kuruluşlarındandır.

HERGÜN BİRAZ DAHA İLERİYE

Firmamız, ürün güvenliği ve müşteri memnuniyeti ve sorumluluk ilkeleri  çerçevesinde kaliteli, sürekli ve etkili üretimi ileri teknoloji ve kapasite ile Doğaltaş sektöründe öncü yatırımlarını sürdürmektedir.  Bugün Muğla’nın Ula İlçesinde bulunan ana fabrikamız 8 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 40 bin metrekare alan üzerine kuruludur. Doğaltaş sektöründe bir adım daha ileri giderek 2001 yılında Yatağan, 2014 yılında Fethiye fabrikalarımızı üretim tesislerimize dahil ettik.

SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA STRATEJİLERİ

ERMAŞ Mermer; İnsan odaklı çalışma anlayışı ve sürdürülebilir kalkınma stratejileri ile güvenilir, yeniliklere açık ve üretken bir firma olarak ticari hayatta kendine sektör içinde sağlam bir yer edinmiştir. Yurt içi ve yurt dışı fuarlarda müşterileriyle etkili iletişim çerçevesinde buluşmaya devam eden ERMAŞ Mermer, modern teknoloji ile donatılmış fabrikalarında ürettiği ürünler ile Türkiye’de ve Dünyanın yirmi ülkesinde tercih edilen Doğaltaş markası olmuştur.

EĞİTİME KATKI İÇİN ANADOLU LİSESİ

Firmamız, Doğaltaş sektöründe elde ettiği başarılarını sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem çerçevesinde toplumla paylaşmayı ilke edinmiş, kamuya mal olmuş bir kuruluştur. 2014-2015 eğitim-öğretim yılında “HÜSEYİN ERCAN ERMAŞ MERMER ANADOLU LİSESİ” bu anlayışla eğitim-öğretim hayatımıza kazandırmış olduğumuz bir değerdir.  ERMAŞ Mermer, kurumsallaşmış, kamuya mal olmuş bir kuruluş olmanın sorumluluğu ve anlayışı içinde ekonomik ve toplumsal değerlerimizi ortaya çıkarmaya ve topluma kazandırmaya devam edecektir.

YENİ FABRİKAMIZDA 120 KİŞİ İSTİHDAM EDECEĞİZ

Önümüzdeki günlerde Muğla'da şu ana kadar gerçekleştiren en büyük Üretim tesisini hayata geçiriyoruz, yüzde 90'ı tamamlanmış olan fabrikamızda Muğla bölgesinde üretilen Ouarz minareli ve mermer artıklarından kompoze taş üretimi yaparak yurt dışına ihracaat yapacağız, bu yeni tesiste 120 ek istihdam sağlayacağız ,En son İtalyan makina teknolojisi ile donatılarak hayata geçireceğimiz fabrikamız bölgemiz ekonomisine de çok büyük katkılar sunacak, Ülke ekonomisine katkı sunmak bizim için en büyük guru kaynağı olmaktadır. "diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.03.2017 22:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37