banner55

Teklas, Bulgaristan’da büyümeye devam ediyor

Teklas, Bulgaristan’da büyümeye devam ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Mayıs 2019 Salı 12:35
 Teklas, Bulgaristan’da büyümeye devam ediyor


Global
otomotiv sektöründe ısıtma ve soğutma hatlarında kullanılan akışkan sistemlerinde bir numaralı oyuncu olmak vizyonuyla çalışmalarını 5 farklı ülke 11 ayrı üretim tesisinde sürdüren TEKLAS, Bulgaristan’da büyümeye devam ediyor.
    
13 yıl önce Bulgaristan’a ilk yatırımını 50 kişi ile başlatan TEKLAS bugün 2500 kişi ile büyümeye devam ediyor. Tesis 4, ArGe Merkezi, İdari Bina ve içinde yüzme havuzunun da yer aldığı sosyal tesislerinin açılışı için 11 Mayıs günü Bulgaristan Meclis Başbakanı Bayan Karayançeva, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Bulgaristan Ekonomi Bakanı Emil Karanikolov, Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Hasan Ulusoy, ilgili ve yakın bölgelerden sorumlu valiler, belediye başkanları ve Teklas personellerinin katılmıyla gerçekleşti.

TEKLAS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Raul Danon açılış konuşmasında, “Bulgaristan’da yatırım yapmaktan çok memnunuz. Bu yatırımlar ile dünyanın her yerine %100 ihracat yapıyoruz. Sadece dünyaya ürün satmıyoruz. Çin’e, Meksika’ya teknoloji ve mühendislik satmaya başladık” dedi. 

Son Güncelleme: 14.05.2019 12:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37