banner55

Türk Telekom dünya çocuklarını ağırladı

Türk Telekom, 23 Nisan'da beşinci kez dünya çocuklarını ağırladı.

24 Nisan 2012 Salı 13:02
Türk Telekom dünya çocuklarını ağırladı

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom'un ana sponsoru olduğu TRT 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenlikleri, bu yıl 16–24 Nisan 2012 tarihleri arasında Konya'da düzenlendi. 40 ülkeden 600'ü aşkın çocuğun konuk edildiği şenlik, 17 Nisan'da şenlik yürüyüşü ile başladı.

Şenlik kapsamında Konya Mevlana Kültür Merkezi'nde kendine özel para birimine, ödeme şekline ve bayrağa sahip olan ''Çocuk Ülkesi''nde yemekten oyuna, müzikten eğlenceye kadar her şeyin çocuklar için üretildiği bir ortam oluşturuldu. Türk Telekom teknoloji çadırını ziyaret eden çocuklar, tablet bilgisayarlarla internete girerek sosyal ağlarda Çocuk Ülkesi'nde yaşadıkları deneyimleri paylaştılar.

Oyun alanını ziyaret eden çocuklar, çizgi roman dünyasından tanınmış karakterlerin yer aldığı, kötü robotlara karşı mücadele verilen oyunu denerken, Türk Telekom etkinlik çadırlarını ziyaret eden çocuklar ise lunaparkların vazgeçilmezi tokmak oyunu, basketbol makinesi, langırt ve kutu oyunlarıyla eğlendi.

Şenlik kapsamında ayrıca, özel tasarım balonlar ve animatörler eşliğinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren çocuklara hediyeler verildi.

22 ülkeden 60 yabancı basın mensubunun da izlediği ve 4 yabancı ülke kanalının canlı olarak yayınladığı şenlik, 23 Nisan akşamı Mevlana Kültür Merkezi'nde gerçekleşen gala gösterimi ile sona erdi.

Haber Kaynağı : Haber7.com

Son Güncelleme: 24.04.2012 13:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37