banner55

Türkiye Finans'ın Körfez Şubesi açıldı

Türkiye Finans'ın Körfez Şubesi açıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Aralık 2018 Perşembe 15:02
 Türkiye Finans'ın Körfez Şubesi açıldı


Türkiye
Finans, Kocaeli Körfez’deki yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Hayata Katılım Bankası stratejisi ile büyümesini sürdüren Türkiye Finans, Kocaeli Körfez’de hizmete soktuğu yeni şubesinin açılışını Kocaeli il protokolü ile gerçekleştirdi.
 
Törenle yapılan şube açılışına Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz ve Kocaeli kamu kuruluşlarından temsilciler de katıldı. Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez İlçe Müftüsü Sabri Bağcı, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk açılışa katılan isimler arasındaydı. 

Kocaeli Körfez’deki şubesi ile Türkiye Finans, ülke genelinde toplam 66 ilde, 304 şubeye ulaştı. Hayata Katılım Bankası stratejisi ile kurum kimliğini yenileyen Türkiye Finans, bu stratejiyi yeni şubeler, yenilikçi ürün ve hizmetlerle destekliyor. 

Kasım sonu itibarıyla tüm Türkiye’deki şube sayısını 302’ye çıkaran Türkiye Finans’ın, Kocaeli Körfez’deki şubesi ile Türkiye genelindeki şube sayısı 304 oldu. 20 Aralık tarihinde törenle yapılan açılışa Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz ve Kocaeli il protokolünden temsilciler katıldı.

Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez İlçe Müftüsü Sabri Bağcı, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk açılışa katılan isimler arasında yer aldı.
 
Türkiye Finans, yılsonuna kadar perakende şube ağına tüm Türkiye genelinde 2 yeni şube daha eklemeyi planlıyor.

Açılışta konuşma yapan Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz şunları söyledi: 

Şubelerimizi dağıtım ağımızın en önemli kanallarından biri olarak görüyoruz. Bu nedenle 2018 sonuna kadar şubeleşmeye devam edeceğiz. Yılsonuna kadar ülkemizin dört bir yanında açtığımız şubeler ile daha fazla noktada müşterilerimize hizmet verip, iş ağımızı büyüteceğiz. Yurtiçinde portföy kalitemizden ödün vermeden pazar payımızı artırmayı; inovatif ürün ve hizmetlerle, iyi yetişmiş insan kaynağımızla ve yeni şubeler ile mükemmel müşteri deneyimi sağlayarak hedeflerimize ulaşmayı planlıyoruz.

Yeni dönemde Hayata Katılım Bankası stratejisini benimseyen Türkiye Finans, müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veren ve onların hayatlarını kolaylaştıran yenilikçi ürünleriyle hizmet vermeye devam edecek.  

Son Güncelleme: 20.12.2018 15:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37