Türkiye'de ilk kez bir ilçede e-Sınav Merkezi kurulacak

Türkiye'de ilk kez bir ilçede e-Sınav Merkezi kurulacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Mayıs 2017 Çarşamba 21:54
Türkiye'de ilk kez bir ilçede e-Sınav Merkezi kurulacak
Gebze Ticaret Odası Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze Kaymakamı Hasan Gözen ve GTÜ Rektörü Prof.Dr. Haluk Görgün’ün katılımıyla gerçekleşti.

Gebze’de kurulacak ve Türkiye’nin bir ilçede yer alacak ilk e- sınav merkezi olma özelliği taşıyan merkezin imzaları Vali Hasan Basri Güzeloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler tarafından imzalandı.Vali Güzeloğlu merkezin Gebze’ye hayırlı olmasını diledi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, dün kaybettiğimiz Körfez’de yaşayan şehidimizi anarak, milletimize başsağlığı diledi ve Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu, Meclis toplantısında ağırlamaktan duyduğu mutluluğu belirterek sözlerine başladı.

Çiler, Gebze Ticaret Odası’nın 14 üyesi ile birlikte katıldığı dünyanın en önemli Sanayi Fuarı Hannover Messe’ye ilişkin detayları meclis toplantısında paylaşırken, Hannover’ın gerek üyelerin ticari ilişkileri gerekse bölgenin tanıtımı açısından çok verimli geçtiğinin altını çizdi ve “Artık alın teriyle çalışmanın yanında artık akıl teriyle para kazanmanın, ticaret yapmanın zamanıdır” dedi.

Çiler ayrıca Milli İstihdam Seferberliği’nde Gebze’nin, bölgenin fark yarattığını ve revize edilen yeni istihdam hedefine ulaşılacağına dair inancının tam olduğunu belirtti.

Çiler’in açılış konuşması ardından kürsüye gelen Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gebze Ticaret Odası Mayıs ayı olağan meclis toplantısında bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu belirterek sözlerine başladı.

Kocaeli’nin ve özellikle Gebze’nin barındırdığı her türlü kurum ile artık ülkemizin diğer yerlerine rol model olması gerektiğini, OSB’ler, Odalar, üniversiteler ve tüm kuruluşların katkıları ile model olma yolunda verimli çalışmalar yürütüldüğünü dile getiren Güzeloğlu, ekonomik kalkınmanın bütünsel anlamda sağlanması ve bunun için de üreten toplum olmak gerektiğinin altını çizdi.

Konuşmasında eğitimin önemine de değinen Vali Güzeloğlu, “Eğitimde yükselen değer Kocaeli” başlıklı bir sunum gerçekleştirerek, Kocaeli’nin son yıllarda eğitim alanında katettiği başarılı ivmeyi katılımcılarla paylaştı.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’e bölgenin gelişmesine yönelik gösterdiği her türlü destek ve faaliyetler için teşekkürlerini sundu.

Mayıs ayı meclis toplantısı, Oda faaliyetlerinin anlatıldığı sunum ile son buldu.  


Son Güncelleme: 17.05.2017 22:06
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretTurizmKültür
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37