Vaillant Group Türkiye 'İK Yollarda' projesi ile İzmit’teydi

Isıtma ve havalandırma teknolojisinde öncü kuruluş

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Ekim 2016 Pazartesi 16:21
Vaillant Group Türkiye 'İK Yollarda' projesi ile İzmit’teydi
Yüz yüze, samimi ve sıcak iletişimin gücüne inanan Vaillant Group Türkiye İK ekibi, geçtiğimiz yıl başlattığı “İK Yollarda” projesi ile Anadolu’nun çeşitli kentlerinde görev yapan Vaillant Group Türkiye çalışanlarıyla buluşuyor. Ekip, şirket merkezinde yaşanan gelişmelerle ilgili bilgi aktarırken, çalışanların düşünce ve önerilerini kayda alarak, hayata geçirilmesini sağlıyor.
 
Isıtma ve havalandırma teknolojisi alanlarında uluslararası pazarlarda öncü bir kuruluş olan Vaillant Group Türkiye’nin İnsan Kaynakları departmanı; bir yandan yöneticilerin stratejik, saygın, sağduyulu iş ortağı olurken, öte yandan çalışanlara değer veren, destekleyen, duyarlı programlar geliştiren çalışmalarını sürdürüyor. Bu vizyonun bir meyvesi olarak başlattıkları İK Yollarda programı ile tüm bölgelerde çalışanlarla toplantı yaparak şirketin hemen her kademesindeki gelişmeleri aktarıyor, öneri ve talepleri alıyor.
 
Vaillant Group Türkiye İK yöneticileri, İK Yollarda projesinin 2. Yılında İzmit ilini ziyaret ederken Toplanma Merkezinde çevre illerden gelen ve Vaillant, Demirdöküm ile Protherm markalarına servis veren 17 Vaillant teknikeriyle bir araya gelerek yüz yüze sohbet etti, şirketteki gelişmeler hakkında bilgi verdi, teknikerlerin yorumlarını ve taleplerini dinledi. Çok sıcak geçen bu buluşmada, teknikerler çalışma hayatlarından bazı örnekler vererek o bölgeye dair paylaşımlarda bulundular.
 
Toplantıya Vaillant Group Türkiye İK Direktörü Nilüfer Birdal’ın liderliğinde, Satış ve Pazarlama İK Müdürü Gonca Kanat, Eğitim ve Gelişim Müdürü Sevkan Bolu, Ücret ve Yan Haklar Müdürü Barış Yorulmaz, Bordro Müdürü Osman Bektaş ile İletişim Şefi Havva Ulusoy katıldı. Şirketteki son gelişmelerin paylaşıldığı toplantıda; yeni servis prim sistemi, yeni ticari araç filosu, oryantasyon ve eğitimler, Hakkaniyet Hattı, gelecek yıl düzenlenecek Kurumsal Oyunlar, sosyal kulüp planları ve yılsonu partisiyle ilgili bilgi verildi. Teknikerlerin beklentileri, düşünce ve önerileri dinlenerek kayda alındı.
 
İK Yollarda ekibinin, 2015 yılında ziyaret ettiği Adana, Ankara, İzmir Bölge Müdürlükleri çalışanlarının toplam 42 talebinden 29’u bugün hayata geçirilmiş durumda. Bir kısmının ise uygulama çalışmaları halen sürüyor. Hayata geçirilen uygulamalar arasında; çalışanların bordrolarını online görüntüleyebilecekleri ESS/MSS sisteminin kurulması, iç iletişim ve eğitim faaliyetlerinin içerik ve zamanlamasının yeniden düzenlenmesi ve teknikerlerinin günlük iş akışlarında yaşadıkları sorunların farklı iş birimleri ile ortak çözülebilmesi konuları yer alıyor.
Vaillant Group Türkiye İK Yollarda ekibi, İzmit’in ardından yılsonuna kadar Eskişehir, Ankara, İzmir ve Adana’yı da ziyaret ederek, tüm çalışanlarla görüş alışverişinde bulunacak.
 
Vaillant Group Türkiye İK Direktörü Nilüfer Birdal, iki yıldır yürüttükleri “İK Yollarda” projesiyle ilgili şu bilgileri verdi: “Dünyamız gün geçtikçe dijitalleşiyor. İş yapış biçimleri de bu yeni düzene uyum sağlıyor. Ancak biz, dijitalleşmenin, yüz yüze, samimi ve sıcak bir iletişimin yerini alamayacağına inanıyoruz. Türk kültüründe çok önemli yeri olan sohbet, hatır sorma, birbirine ilgi ve anlayış gösterme geleneği; bizi birbirimize kenetliyor ve aramızdaki güven ortamını sağlamlaştırıyor.

Biz de bu bilinçle; rekabetçi ürün ve servislerimizde teknolojik gelişim ve değişime hızla adapte olurken, İK programlarımızla da insana saygı ve güven değerlerimizi yaşatmaya devam ediyoruz. Şirket olarak bu bakış açımızın faydalarını da görüyoruz. Geçen yıl yaptığımız ziyaretlerde dile getirilen yorum ve dileklerin birçoğunu hayata geçirdik. Bu yıl edineceğimiz bildirimler de önümüzdeki dönem faaliyetlerimize yön ve hız vereceğine inanıyorum.” 



Son Güncelleme: 10.10.2016 22:27
Anahtar Kelimeler:
Abdi İbrahim
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37