Vergide Ödüllendirme Sistemi'nin gerçekleşmesi GTO’da sevinç yarattı

Vergide Ödüllendirme Sistemi'nin gerçekleşmesi GTO’da sevinç yarattı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Şubat 2017 Salı 17:28
 Vergide Ödüllendirme Sistemi'nin gerçekleşmesi GTO’da sevinç yarattı



Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in, üyelerden gelen talep doğrultusunda dile getirdiği Vergide Ödüllendirme Sistemi’ne ilişkin talebi 2017 Türkiye’sinde Hükümet nezdinde cevap buldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çiler şunları söyledi:

Yetkili makamlar ile etkili iletişimlerimiz sayesinde İflas Erteleme, İhracatçıya Hususi Pasaport ve Çek Yasası’nda yeni düzenlemeler gibi konuların kanunlaştırıldığını görmek bizleri onurlandırırken, vergisini zamanında ödeyen mükellef için Vergide ödüllendirme Sistemi’nin mali hayatımızı kazandırılıyor olması ayrıca gururlandığımız bir konu oldu.
Kamu hizmetlerinin vatandaşlara etkin bir şekilde ulaştırılması, gelecek nesillerin daha  rahat bir hayat sürebilmeleri adına vergisini zamanında ve eksiksiz  yatıran mükellefler için bir ödüllendirme sistemi getirilmesinin önemini daima vurguladık.

Uygulama diğer mükellefler için de teşvik edici olacaktır. Son açıklanan verilere göre  72 ilden daha fazla  vergi ödeyen bölgemizde, bu rakamda büyük pay sahibi olan Gebzemiz'de ve odamızda sevinçle karşılanmıştır.

Üyelerimizle yaptığımız danışma toplantıları sırasında, ticari hayatlarının önemli sorunlarından biri olduğu açıkça ortaya çıkan Vergide Ödüllendirme Sistemi uygulamasının tüm üyelerimize ve ülkemiz iktisadi hayatına hayırlı olmasını diler, ilklere imza atan Odalar arasında yerini sağlamlaştıran Odamızın, üyeleri adına fayda sağlayacak her türlü düzenlemenin tespiti ve hayata geçirilmesi adına faaliyetlerini arttırarak sürdüreceğini bildiririz.  
Son Güncelleme: 14.02.2017 17:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37