100. yılda, 100 gazeteci Sivas’ta

100. yılda, 100 gazeteci Sivas’ta

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Eylül 2019 Çarşamba 10:27
100. yılda, 100 gazeteci Sivas’ta

 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu 59. Başkanlar konseyi toplantısı, 13-15 Eylül tarihlerinde Sivas’ta yapılacak.
Sivas Kongresi’nin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek toplantıya, Türkiye’nin dört bir yanından ve Türk Cumhuriyetlerinden 100 gazeteci ve Cemiyet başkanları katılacak.

YEREL MEDYANIN SORUNLARI ELE ALINACAK

Toplantıda; 3 gün boyunca Yerel Medyanın sorunları ele alınacak ayrıca Milli Mücadelede Sivas konulu panel düzenlenecek. 
TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve yönetim kurulu üyeleri Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas belediye başkanı Hilmi Bilgin ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken’i de ziyaret edecek.
Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve TGF Denetleme Kurulu Üyesi Hakan Sezerer, “Cumhuriyet´in temellerinin atıldığı Sivas’ımızda 3 gün boyunca 100 meslektaşımızı ağırlamaktan ve Sivas´ımızı tanıtmaktan mutlu olacağız” dedi.

GEBZE ÇÖREĞİ DE SİVAS’TA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Gebze Gazeteciler Cemiyeti yöneticisi ve TGF Delegesi İsa Turhan da TGF’nin Başkanlar Konseyi toplantısına katılacak.
Altun ve Turhan, Gebze çöreğinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Sivas’a gelecek olan 100 gazeteciye, Gebze Ticaret Odası tarafından hazırlatılan Gebze çöreğini hediye edecek. Gebze Ticaret Odası tarafından sadece Bayramlarda çıkarılan ve Başkan Nail Çiler’in ücretsiz olarak binlerce vatandaşa ikram ettiği Gebze çöreği; içindeki anason, tarçın, karanfil, damla sakızı, yağ, şeker, ceviz, susam, çörek otu, çavdar unu, beyaz un, su ve tuz ile yapılıyor ve çok beğeniliyor.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun ve TGF Gebze delegesi İsa Turhan, TGF’nin 59. Başkanlar Konseyi toplantısına katılmak için Sivas’a gidiyor.


Son Güncelleme: 11.09.2019 18:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37