5 ilde büyük operasyon

5 ilde büyük operasyon

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Nisan 2018 Salı 10:00
 5 ilde büyük operasyon


İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte bilgilerle engelli raporu alıp kamuyu zarara uğrattığı iddia edilen 44 kişinin yakalanmasına yönelik 5 ilde operasyon başlattı. 31 şüpheli gözaltına alındı. 

Polis ekipleri, şüphelilerin sahte bilgilerle aldıkları engelli raporları ile erken emeklilik, engelli araç alımında ÖTV indirimi, ücretsiz taşıma kartı gibi engelli kişilere tanınan haklardan usulsüz yararlanarak kamuyu zarara uğrattıklarını tespit etti. Ekipler, bugün sabah saatlerinde İstanbul merkezli, Tokat, Edirne, Kırklareli ve Düzce'de 44 şüphelinin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.
 

31 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul'un Esenyurt, Büyükçekmece, Avcılar, Fatih, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Güngören, Şişli, Esenler, Küçükçekmece, Eyüpsultan, Sancaktepe, Sultanbeyli, Sarıyer ve Bakırköy ilçelerinde bulunan 48 adres ile il dışındaki 6 adrese yapılan baskınlarda 31 kişi gözaltına alındı. 
 

13 KİŞİ ARANIYOR

Hakkında gözaltı kararı bulunan 13 kişinin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Gözaltındaki 31 kişinin emniyetteki sorgusu ise sürüyor.  


Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 03.04.2018 10:02
Anahtar Kelimeler:
5 Ilde Büyük Operasyon
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37