5 uyuşturucu operasyonunda 11 kişi tutuklandı

5 uyuşturucu operasyonunda 11 kişi tutuklandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Ekim 2017 Cuma 21:15
5 uyuşturucu operasyonunda 11 kişi tutuklandı


KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği 5 ayrı operasyonda 11 kişi tutuklandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde nakli, kaçakçılığı ve ticareti yapan şahıslara yönelik operasyonlar yapıldı. TEM Otoyolu Gültepe rampasında durdurulan bir otomobilde gizlenmiş vaziyette 53 paket halinde 27 kilo 440 gram eroin ele geçirildi. 

Operasyonda gözaltına alınan 2 kişi de sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Narkotik Büro ekiplerince 9 Ekim'de otoyolda durdurulan bir minibüste yapılan aramada 409 paket halinde 211 kilo 500 gram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişi uyuşturucu madde nakli ve ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

9 Ekim'de Derince İlçesi'nde düzenlenen operasyonda şüphe üzerine durdurulan bir şahsın yapılan üst aramasında 1 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapılan şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 10 Ekim tarihinde İzmit'te torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda ise 3 sokak satıcısı ve uyuşturucu madde satın alan 4 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 

Yakalanan şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan adli işlem yapılırken suçüstü yakalanan ve adliyeye sevk edilen 3 torbacı tutuklandı. 11 Ekim Çarşamba günü İzmit'te sokak satıcıları ve uyuşturucu madde kullanıcılarına yönelik yapılan operasyon kapsamında 4 sokak satıcısı ile uyuşturucu madde satın alan 5 şahıs yakalandı. Adliyeye sevk edilen 4 torbacı tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 13.10.2017 21:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37