banner55

Altın Kalpler her kalbe dokunmaya hazır

Altın Kalpler her kalbe dokunmaya hazır

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Eylül 2019 Pazartesi 13:36
Altın Kalpler her kalbe dokunmaya hazır

Altın Kalpler Derneği,
Dernek Kurucusu ve Genel Başkanı Şenay Dağlı başkanlığında üyeleriyle yeni sezon çalışmalarının başlangıcını sezona merhaba partisiyle gerçekleştirdi.
Kurucu Genel Başkan Şenay Dağlı Altın Kalpler Derneği üyelerini kendilerine ait olan Adana Sofrası'nda ağırladı. Yeni sezona merhaba toplantısında yeni dönemde gerçekleştirilecek birbirinden önemli projeler konuşuldu. 

Genel Başkan Şenay Dağlı özellikle bu yılın dernek açısından önemine dikkat çekerek bu yılın Altın Kalpler derneğinin senesi olacağını belirtirken Eğitim Bursları kapsamında çok daha fazla kalbe dokunmak istediklerini ve bunu da başaracaklarını söyledi. Sezona Merhaba partisinde yapılacak çalışmaların heyecanı ve pozitif enerjisi hakimdi.

Altın Kalpler Yardım Derneği 25.10.2017 tarihinden bu yana faaliyet göstermekte olup; çeşitli yardım ve sosyal sorumluluk projelerinde adından sıkça söz ettirmektedir. Altın Kalpler Yardım Derneği'nin amacı, şehit aileleri ile yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına yardımda bulunmaktır. 
İstanbul ve Ankara’da çok sayıda proje ve etkinlikle, Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere pek çok kuruma ve kişiye yardım ulaştıran Altın Kalpler Yardım Derneği, tüm yardım derneklerine örnek olmuş ve çalışmalarıyla takdir toplamıştır. 

Derneğin kurucusu ve başkanı olan Şenay Dağlı hanımefendinin dernek için yaptığı çalışmalar ve onun üstün gayreti ile toplanan yardımlar sayesinde bir çok öğrenciye burs verilmiş; Soma faciası ve Van depremi nedeniyle mağdur olan kişilere de yardım eli uzatılmıştır. 

Altın Kalpler Derneği gönüllü olarak uzun yıllar boyunca gazi şehit ve kimsesizlere yardım etti. Yine engelli çocuklar ve Soma faciası mağdurları, Van depremzedeleri gibi toplumu derinden sarsan durumların mağdurlarına yardım çalışmaları yapan Altın Kalpler derneği şimdilerde ise TSK Eğitim Vakfına bağış çalışmaları yapmaktadır. 

Altın Kalpler Derneği üyeleri arasında Funda Yalçın, Aslı Gülmez, Cansel Önal, Dilek Mendi, Elif Çetin, Esra Kaya, Filiz Çınar, Funda Şentürk, Gamze Koç, Gülsen Gerçek, Melda Yeter, Nurcan Karpuzcu, Olcay Köksal, Perihan Güler Bilgin, Şebnem Müştek, Şehriban Gül, Yelda Kıran, Yıldız Cebeci, Zeynep Aydın Tarakçı gibi cemiyet yaşamının birbirinden değerli isimleri yer alıyor. 

Derneğin sezona başlangıç toplantısında TBMM TV’nin ilk kadın spikeri başarılı ve ödüllü spiker Handan Musaoğlu’da davetliler arasındaydı. Derneğin üyelik teklifinde de bulunduğu Meclis Tv’nin yüzü Handan Musaoğlu’da özellikle derneğin faaliyetlerinin öneminin altını çizerek bu çok yönlü ve naif dernek çalışmaları için başta Şenay Dağlı olmak üzere üyelere teşekkür etti.

Şenay Dağlı başkanlığında Türkiye’de pek çok ilke imza atan Altın Kalpler Derneği din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın herkesi bir araya getiren bir oluşum olması nedeniyle bazı dönemlerde kimsenin cesaret edemeyeceği türden çalışmaları farklı şehirlerde gerçekleştirebilmiştir. 

Önümüzdeki günlerde pek çok önemli proje ve çalışma gerçekleştirecek olan Altın Kalpler Derneği’nin sezona başlangıç toplantısı birliktelik, daha çok kalbe ulaşma mesajları ve üyelerin toplu fotoğraf çektirmeleriyle son buldu.

Son Güncelleme: 23.09.2019 13:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37