Altun: Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti küçük hesaplar peşinde

Altun: Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti küçük hesaplar peşinde

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Ekim 2019 Perşembe 11:16
Altun: Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti küçük hesaplar peşinde


Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun yaptığı açıklamada Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ni eleştirdi.

KOGACE küçük hesaplar peşinde diyen Altun şunları söyledi:

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yönetimi üyelerine hizmet üreteceğine ne yazık ki öfke ve ayrımcılığa devam ediyor.
Yerel basının içinde bulunduğu sorunlara çözüm aramak ve mesleki birlikteliği sağlamak yerine, yeni dönemde de koltuklarını garantilemek derdine ve küçük hesaplar peşine düşmüştür. 
KOGACE yönetimi, geçen dönemin başkanı Çetin Gürol ve eski yöneticilerin de dahil olduğu 33 kişiyi ihraç ederek büyük bir kıyıma imza attı.
Öte yandan geçen yılki kongrede Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve yönetimini yuhalatanlar, federasyonu hiçbir programlarına davet etmemesine rağmen suçlayıcı beyanlarla büyük bir gaflet içine düşerek “Bizim hiçbir programımıza katılmayan federasyon yöneticileri…” diyerek ne kadar yalan ve iftira peşinde olduklarını ortaya koyuyorlar. 
KOGACE seçimlerinden bu yana 10 ay geçmesine rağmen mevcut yönetimdeki bazı kişiler halen daha geçen seçimdeki rakiplerini düşman olarak görüyorlar. 
İnsanlar yaptıkları ile anılırlar. 
Biz geçen dönem KOGACE’de çok güzel hizmetler yaptık. 
Basın sitesinden ev alan, otobüse ücretsiz binen, özel hastanelerde ücretsiz tedavi olan, cenazesinde tabut taşıdığımız, düğününde halay çektiğimiz üyelerimizin ‘Allah razı olsun’ diye ettiği dualar bize yeter. Borç ile devraldığımız cemiyete bir işyeri, bir arsa, bir araç ve devre-mülk kazandırmanın mutluluğu bize yeter.
Nefret ettikleri ve korktukları kişilerden kurtulmak için yaptıkları büyük kıyım İzmit Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun (!)
Ama son olarak çok kurumsal(!) ve şeffaf (!) olduklarını söyleyenlere soruyorum;
- Kocaeli içindeki başka cemiyetlere üye olanları KOGACE üyeliğinden çıkardıysanız, aynı meslek dalındaki başka derneklerin üyelerini neden çıkarmadınız? 
- KOGACE yönetim kuruluna 15 Aralık 2018’de kimler seçildi? Kimler istifa etti? Şu andaki mevcut yönetim kurulu üyeleriniz kimlerden oluşmaktadır?
- Geçen dönemden kalan araç, işyeri ve devre-mülkün akibeti nedir? 
- KOGACE mevcut üye listesi neden 1 yıldır güncellenmiyor? Mevcut üye listesini yayınlamama sebebiniz nelerdir?

Son Güncelleme: 17.10.2019 11:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37