banner55

AŞK GELİNLİK:Türkiye’de benzeri yok

Marka Tescil Belgeli mağaza

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Mayıs 2016 Pazartesi 11:15
 AŞK GELİNLİK:Türkiye’de benzeri yok
Türkiye’nin en büyük tek kat üzerine gelinlik mağazası Gebze Alirıza Efendi caddesi üzerinde hizmet veriyor. Mağaza sahibi Ümit Özten, “2014 yılından beri bin metrekarelik mağazamızda kendi tasarımımız yüzlerce model gelinlikle hizmet veriyoruz” dedi.
ÜRÜNLERİMİZ KENDİ TASARIMIMIZ
Alirıza Efendi caddesinde BİM mağazası üzerinde hizmet veren Özten, “Türkiye’nin en büyük ve patentli markasıyız. 2014 yılı Mart ayından beri Gebze’de hizmet veriyoruz. Nişanlık ve gelinliklerimiz kendi tasarımımız olup, patenti de bize aittir.

Bizden gelinlik alanların bir çok avantajı var. Bize gelen kardeşimiz buradan son model gelinlikle beraber, kuaförümüzde saçını da yaptırdıktan sonra, aşağıda düğün arabasını yaptırıp, düğün salonuna geçecek. 

ÇÖZÜM ORTAKLIĞIYLA YÜZDE 20 İNDİRİM
Avantajlar bunlarla da bitmiyor. Mobilya, beyaz eşya, davetiye  ve düğün salonlarıyla çözüm ortaklığımız var. Buralarda yüzde 20 oranında indirim sağlıyoruz. Müşterilerimiz bunlardan da faydalanıyor.”
MARKA TESCİL BELGELİ
Marka Tescil Belgeli Türkiye’de tek mağaza olduklarını söyleyen Özten, “Geçtiğimiz Mart ayında Kocaeli Uluslararası İdeal Evlilik ve Konut Fuarı İDEV’in fuarında Kocaeli’yi temsil ettik. 
Hedefimiz çok büyük. Önümüzdeki süreçte Türkiye genelinde franchiseler vereceğiz.  
EN İYİ BAYAN KUAFÖRÜ
Aşk Gelinlik’de kuaförlük yapan Doğuş Özvural ise geçen sene Tuzla’da en iyi bayan kuaför seçildi. Geçen sene Tuzla’da internet üzerinden yapılan oylamada, müşterilerin oylarıyla en fazla tercih edilen Özvural, yılın kuaförü seçildi.
Aşk Gelinlik ve Kuaför’de gelinlik, bindallı, nişanlık, duvak, gelin saçı, porselen makyaj, takma kirpik ve gelin arabası süslemesi yapılıyor. 



Son Güncelleme: 23.05.2016 15:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37