Aydın: Siyasete aktif olarak katılacağım

Aydın: Siyasete aktif olarak katılacağım

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Ocak 2018 Cumartesi 19:56
Aydın: Siyasete aktif olarak katılacağım

Gebzeli
işadamı Ali Kemal Aydın bölge basınıyla bir araya geldi. Gebze'den alıklarını artık geri vermek istediğini belirten Aydın, bunun da yolunun siyasetten geçtini ve artık siyasete katılacağını söyledi.

Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü:

13 yıldır geleneksel olarak süren sohbet ve istişare süreçlerinde siz değerli arkadaşlarımızla zamam zaman, arz ve talep üzerine bir araya gelmekteyiz. 

Bugün bizi bir araya toplayan Gebzemize ve çevre ilçelerimize bir bütünlük içinde bakmamız gerektiği düşüncesindeyim. 

1- Gebze, Türkiye Cumhuriyeti'nde artı ve eksi özelliği, güzelliği ile her manada, her konuda il olması gerekirken, ilçe statüsünde bırakılmış, örneği olmayan çok özel istisna değerimizdir. Bu konunun çok özel bir şekilde araştırılmasının gerektiği kanaatindeyim. 

2- Gebzemiz eğitim, sağlık, emniyet açısından nerede olduğuna bakılarak, doğru ve sağlıklı bir çalışma sonucu olması gereken konuma getirilmelidir. 

3- Kocaeli yarımadasının stratejik öneminden dolayı Gebzemizin ayrıcalıklı konumu ve değeri olduğu düşüncesindeyim. Bu özelliğin ve güzelliğin ülke ve Gebzelilik bilinciyle hareket ederek, kendimizi sorgulayarak kendimize sahip çıkmamız gerektiği düşüncesindeyim.

4- Bundan dolayı uzun süredir siyaset, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve halkımız ile düzenli bir şekilde istişare ediyorum. Yaptığım bu istişareler sonucunda şehrin sorunlarının çözümünde siyaset aracının olmazsa olmaz olduğuna kanaat getirdim. Bugüne kadar sürdürmüş olduğum mücadelemi, daha elzem ve somut bir hale dönüştürmek için siyasete aktif olarak katılma kararı almış bulunmaktayım.  

Hiç bir maddi beklenti, koltuk ve makam hırsı olmadan, öncelikle Gebzemizin ve akabinde ülkemizin sorunlarını Meclis'e taşımak, çözüm yolu aramak adına bu yola çıkıyorum. Çıkmış olduğum bu yoldaki tek gayem, Gebzemizin hakettiği değeri kazanabilmesine vesile olmaktır. 

Unutmamak gerekirki her şeyde olduğu gibi siyaset de bir ekip işidir. Temel hayat felsefelerimden olan 'Ben değil Biz' düşüncesiyle Gebzemizi en iyi şekilde temsil edebileceğimize ve sorunlarını çözüme kavuşturabileceğimize inanıyorum. Merhum Alaettin Kurt'un açmış olduğu ufuktan ilerliyerek, 'Siz varsanız, biz varız' inancı ile biz de başaracağız. 


Son Güncelleme: 20.01.2018 20:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37