banner55

Ayyıldız, dernek yönetimini Çayırova’da ağırladı

Ayyıldız, dernek yönetimini Çayırova’da ağırladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Şubat 2017 Cumartesi 10:13
Ayyıldız, dernek yönetimini Çayırova’da ağırladı




Çayırova Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Filiz Ayyıldız, Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği yönetim kurulunu, Çayırova Belediyesi sosyal tesislerinde ağırladı.

Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği Şubat ayı toplantısını, Çayırova Belediyesi  Ak Parti meclis üyesi ve dernek yönetim kurulu başkan yardımcısı Filiz Ayyıldız’ın ev sahipliğinde Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yaptı.

YOĞUN KATILIM
Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği Şubat ayı toplantısına dernek yöneticileri, meslek mensupları ve Kocaeli eski milletvekili mali müşavir Eyüp Ayar’da katıldı.

Dernek Başkanı Mahmut Turan’ın sunum ve teşekkür konuşmasından sonra Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Akbulut söz alarak, yönetim kurulu hakkında ve alınan kararlar hakkında bilgiler verdi ve yöneltilen soruları yanıtladı.

AYAR: HER ZAMAN DESTEK VERMEYE HAZIRIM
Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği Şubat ayı toplantısına katılan eski Kocaeli milletvekili aynı zamanda mali müşavir Eyüp Ayar’da yaptığı kısa konuşmasında, aktif halde müşavirlik yapmasa da her zaman derneğin yanında olacağını ve destek vereceğini söyledi. Misafirperverliğinden dolayı dernek başkan yardımcısı Filiz Ayyıldız ve dernek yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Ayar, "İnşallah her zaman sizlerin yanında olacağım" dedi.

AYYILDIZ BİLGİ VERDİ
Dernek yönetim kurulu başkan yardımcısı Filiz Ayyıldız, disiplin kurulu üyesi olarak toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerine ve meslek mensuplarına bilgiler verdi ve bazı uyarılarda bulundu. 

Toplantıya katılan eski milletvekili Eyüp Ayar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Ayyıldız, kendilerini Çayırova’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Daha sonra gündem hakkında sırasıyla söz alan Yücel Nazlı, Ahmet Eser, Casim Akıncılar, Arif Dandan, Bülent Korkmaz, Emin Değer, Hamide Uygun ve Abdulkadir Anık, ayrı ayrı mesleğin sorunları hakkında görüşlerini dile getirerek, Meslekte Birlik Grubu’nun yapacağı çalışmaları anlattılar.


 
Son Güncelleme: 18.02.2017 10:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37