Balçık köyü resmen Darıca'nın

Balçık köyünden 400 dönüm arazi artık Darıca Belediyesi'ne ait

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Ağustos 2016 Salı 13:38
Balçık köyü resmen Darıca'nın
Bu yılın ilk aylarında Balçık Köyü’nde hizmete açılan Darıca Belediyesi mezarlık alanında incelemelerde bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca’nın en az 50 yıl mezarlık sorunu kalmadığını söyledi.

Başkan Karabacak ilçenin önemli sorunlarından olan mezarlık sorununu Gebze Balçık Köyü'ndeki yaklaşık 400 dönümlük yeni mezarlık alanıyla çözdüklerini ifade ederken, ilçeye uzun yıllar hizmet edecek bölgede çalışmaların devam ettiğini söyledi.

HALKIMIZIN TÜM İHTİYAÇLARINA CEVAP VERECEK
Başkan Karabacak, "İlçe halkımıza uzun yıllar hizmet verecek olan yaklaşık 400 dönümlük mezarlık alanımızda defin işlemleri başladı. Mezarlık alanına gelen ana yolların yanısıra, yan bağlantı yolları, mezarlık hizmet binası, dinlenme alanları ve mescit gibi sosyal donatı alanlarıyla birlikte halkımızın ihtiyacına cevap verecek şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Önceden Pelitli Köyü’ne cenazelerimiz gönderiyorduk. Balçık Köyü'ndeki mezarlık alanı ulaşım yönünden bize daha yakın, ulaşım daha kolay,defin işlemlerinin başlamasıyla birlikte vatandaşımıza gereken bütün hizmetleri vermeye başladık.

Defin işlermlerini zaten belediye olarak bizler yapıyorduk. Cenazelerle birlikte vatandaşlarımıza ücretsiz olarak otobüs tahsis ediyoruz. Özel günlerde yine mezarlık ziyaretleri için otobüs seferlerimiz oluyor. Bu noktada ilçemizin önemli bir sorununu çözmüş oluyoruz" diyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. 
Son Güncelleme: 17.08.2016 00:37
Anahtar Kelimeler:
TÜİKCHPEDİRNE
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37