Başbakan Yıldırım, Bakan Işık'ın kızının nikah şahidi oldu

Nikah İzmit'te kıyıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Ağustos 2016 Cumartesi 22:07
Başbakan Yıldırım, Bakan Işık'ın kızının nikah şahidi oldu
Başbakan Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın kızı Sema Işık'ın nikah törenine katılarak şahitlik yaptı.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın kızı Sema Işık ile emekli bürokrat Faruk Hamutçu'nun Başbakanlık Protokol Dairesi'nde görevli oğlu Fuat Hamuçu'nun nikahı İzmit İnterteks Fuar Alanı'nda yapıldı.

Nikaha Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Sağlık Bakanı Recep Aktağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga, Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül, Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Çevre ve Orman eski Bakanı Osman Pepe, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı. Basın mensuplarının alınmadığı nikahı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı. 

Polis ekipleri, düğünün gerçekleşeceği alan ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Çevrede bulunan alışveriş merkezleri ve binaların çatılarına çok sayıda keskin nişancı yerleştirildi. 112 Sağlık ekipleri, nikahın yapılacağı çevrede hazır bekletildi. Başbakan Binali Yıldırım’ın geçiş güzergahı üzerinde yollar güvenlik amacıyla bir süre trafiğe kapatıldı. Kapatılan yollarda uzun araç kuyrukları oluştu.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı törende genç çiftin şahitliklerini Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptı. 

Başbakan Yıldırım'ın nikahın ardından karayolu ile Cengiz Topel Havalimanı'na, oradan da İstanbul'a geçtiği öğrenildi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 27.08.2016 22:22
Anahtar Kelimeler:
RusyaBasınGazete
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37