Başkan Büyükakın: Biz vicdanımızla hareket ederiz

Başkan Büyükakın: Biz vicdanımızla hareket ederiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Temmuz 2019 Cumartesi 22:29
 Başkan Büyükakın: Biz vicdanımızla hareket ederiz
Kentin esnafından tüm çalışanlarına iş dünyasının temsilcilerinden hayata dokunan her derneğe teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Hep birlikte maksimum fayda etrafında toplanarak gönlümüzü halkımızın mutluluğuna adayacağız” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, proje incelemeleri ve vatandaşlarla olan buluşmasının yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşları’yla da bir araya geliyor. Başkan Büyükakın son olarak Çayırova Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haydar Demirkıran, Çayırova Marmara Geri Dönüşümcüler Derneği Başkanı Abdullah Yaşar, Çayıroca Glutensiz Yaşam Derneği Başkanı Emine Otlu, Kocaeli Medeniyet Derneği Başkanı Mahmur Ardın, Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Gebze Şube Başkanı Ozan Özocak, Yeni Türkiye Güvenlik Savunma İşçileri Sendikası Genel Başkanı Zeki Aydın ve beraberindeki heyetlerin yanı sıra Darıcalı muhtarlarla bir araya geldi. 
KADİRŞİNAS MİLLETİMİZ BİZDEN İŞ BEKLİYOR

Nazik ziyaretleri için tüm konuklarına teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Güçlü bir demokrasinin gelecek kuşaklara taşınmasında Sivil Toplum Kuruluşlarımız çok önemli bir yerde duruyor. Ülkemizin birliğine ve beraberliğine verdikleri destek, geleceğin güçlü Türkiye’sine de katkı sunuyor” dedi. 
Her daim vatandaşlarla buluştuklarını, bunun yanında STK’larla kurdukları iletişime de önem verdiklerini söyleyen Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız her icraatta ve uygulamada çok titiz davranıyoruz. Aldığımız her kararı tartıyor ve en ince şekilde düşünüyoruz. 
Aynı zamanda vicdanımızla hareket ediyoruz. Sorumluluklarımızın farkındayız. Kadirşinas milletimiz bizden iş bekliyor. Kaybedecek zamanımız yok. Bu nedenle tüm çalışanlarımızla bu güzel kent Kocaeli’ye hizmet etmek için gayret ediyoruz” açıklamasını yaptı. 
GÖNLÜMÜZÜ HALKIMIZIN MUTLULUĞUNA ADAYACAĞIZ 

Görüşmelerinde bu ülkeye ve bu kente duydukları güveni de dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, “Fiziki hizmetlerinden yanı sıra çocuklar ve gençlik için çok önemli adımları atmaya devam edeceğiz. Burada bizlere destek ve güç verecek Sivil Toplum Kuruluşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. STK’larımızın bu alanda yeni bir yaklaşımla adım atması, sorumluluk alarak projelerini hayata geçirmesi bizleri son derece memnun edecektir” diye konuştu. 

Kentin esnafından tüm çalışanlarına iş dünyasının temsilcilerinden hayata dokunan her derneğe teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Hep birlikte maksimum fayda etrafında toplanarak gönlümüzü halkımızın mutluluğuna adıyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Birliktelikler çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi. 

Son Güncelleme: 06.07.2019 22:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37