Başkan Büyükgöz çiftleri yalnız bırakmadı

Başkan Büyükgöz çiftleri yalnız bırakmadı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Kasım 2019 Pazartesi 18:45
   Başkan Büyükgöz çiftleri yalnız bırakmadı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli hemşerilerini acı günlerinin yanı sıra mutlu günlerinde de yalnız bırakmıyor. 
Hafta içi yoğun hizmet ve ziyaretçi trafiğinin yanı sıra Gebzeli hemşerilerinin çalışmalara ilişkin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Büyükgöz, hafta sonları da hemşerilerini acı günlerin de olduğu gibi; söz, nişan, nikah ve düğünlerinde de yalnız bırakmıyor. 

Hafta sonu programı el verdiğince dünya evine girecek çiftlerden gelen talepleri geri çevirmeyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çiftleri bu özel günlerinde yalnız bırakmayarak cemiyetlerine katılıyor. 
Nişan, düğün gibi bu özel günlerinde Başkan Büyükgöz’ü karşısında gören çiftler Başkan’a teşekkür ediyor. Evlilik akdinin insan hayatının önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu dile getiren Başkan Büyükgöz, “Özellikle hafta sonları nişan, düğün gibi cemiyetlerine katılmaya gayret gösteriyoruz. Dünya evine giren tüm çiftlerimize bu vesileyle iki cihan saadeti diliyorum. Rabbim bahtiyar eylesin inşallah” dedi. 

Son Güncelleme: 04.11.2019 18:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37