banner55

Başkan Büyükgöz’den 15 Temmuz mesajı

Başkan Büyükgöz’den 15 Temmuz mesajı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Temmuz 2019 Cuma 19:26
 Başkan Büyükgöz’den 15 Temmuz mesajı


Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 15 Temmuz hain kalkışmasının yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Büyükgöz Gebzeli hemşerilerini, 15 Temmuz Pazartesi saat 19.30’da kortej yürüyüşüyle başlayacak olan anma programına katılmak üzere kent meydanına davet etti. 

Türk Milletinin 15 Temmuz 2016 yılında hainlere karşı göğsünü siper ederek yazdığı destanın şanlı tarihimizdeki yerini aldığını dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yayınladığı mesajında, “Aziz milletimiz son destanını 15 Temmuz’da, asker üniformasının arkasına gizlenen hainlere karşı yazdı. Hainlere karşı sadece ellerinde bayrağı olan aziz milletimizin çok etkili bir silahı daha vardı; iman dolu kalpleri.

Milletimiz binlerce yıllık tarihinde defalarca olduğu gibi kutsallarını korumak adına canını vermekten çekinmeyeceğini göstererek, dış güçlerin piyonu olan FETÖ terör örgütünün; milli birlik ve kardeşliğimize kast ettiği kalkışmasını başarısızlığa uğrattı. Tankı, topu, tüfeği ve hain planlarıyla karşısına çıktıkları bu milletin korkacağını sanan hainlere en güzel cevabı yine milletimiz birlik ve beraberliğiyle, vatan aşkıyla kenetlenerek verdi. Yüce milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla ‘tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan’ ülküsünde birleşerek, hainlerin bu kirli oyununu bozdu. 

BAŞKAN’DAN MEYDANA DAVET 

Milleti ve ülkesinin bağımsızlığı için göğsünü hainlere karşı siper ederek şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, gazilerimize de bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Rabbim bir daha o günleri bizlere bir daha yaşatmasın inşallah” ifadelerine yer verdi.  

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ayrıca, Gebzeli hemşerilerini 15 Temmuz Pazartesi akşamı anma programı için 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanına davet etti. 15 Temmuz saat 19.30’da Eski Çarşı’dan başlayacak kortej yürüyüşünün tamamlanacağı kent meydanındaki program gece geç saatlere kadar sürecek. 
Son Güncelleme: 13.07.2019 12:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37