banner55

Başkan Çiftçi, koltuğunu Belinay’a devretti

Başkan Çiftçi, koltuğunu Belinay’a devretti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Nisan 2019 Salı 19:46
 Başkan Çiftçi, koltuğunu Belinay’a devretti

Demirsaç İlkokulu’ndaki kutlama programının ardından Belediye Başkanlık makamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Okul Müdürü Hüseyin Ceylan, öğrenci ve öğretmenler başkan Çiftçi’yi ziyaret etti.

POLAT, ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, makamında ağırladığı İlkokul öğrencisi Belinay Polat’ın bayramını kutladı. “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz” diyerek koltuğunu Demirsaç İlkokul 4. sınıf öğrencisi Belinay Polat’a devreden başkan Çiftçi, bir süre Polat ile sohbet etti. Demirsaç İlkokul 4. sınıf öğrencisi Belinay Polat başkanlık koltuğuna oturduğunda ilk olarak Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye görevinde başarılar dileyerek öğrenciler ve çocuklara yönelik yapılacak olan projeler için teşekkür etti. Ayrıca ilçede yapılacak olan hastane ve bazı projelerle ilgili sorularını yönelten Polat, kendi projeleri hakkında da başkan Çiftçi’ye bilgiler verdi.

Okullarında yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Polat, başkan Çiftçi’den bir takım isteklerde bulundu. Bunun üzerine gerekli destekleri vereceklerini ifade eden Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Belinay Polat tarafından kendisine yöneltilen sorularıda samimiyetle cevapladı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: ÇOCUKLARIMIZIN ÇAYIROVA’DAKİ 
HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Kendisininde İlkokulu Demirsaç’ta okuduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Bugün çocuklarımız için çok anlamlı bir gün. Bizleri ziyarete gelen Belinay Polat kızımıza başkanlık koltuğunu devrettik. Bizlere anlatmış olduğu projeleri çok güzel. Bizimde çocuklarımız için önemli yatırımlarımız olacak. Onların Çayırova’daki hayallerini gerçekleştirebilecek projelerimiz var. Halkımızla iç içe, istişare ederek, çocuklarımızla konuşarak, onlarla vakit geçirerek güzel işlere imza atacağız. Seçim beyannamemizde çocuklarımız için değerli projelerimiz var. Spor yapabilecekleri, eğitim alanında kendilerini geliştirebilecekleri, sanatsal aktiviteler, çeşitli etkinlikler gerçekleştirebilecekleri alanlar oluşturacağız.” dedi.

ÇAYIROVA’YI GÜZEL BİR DÖNEM BEKLİYOR

Çayırova’yı güzel bir dönemin beklediğini ifade eden başkan Çiftçi, “Çayırova’mız hem İstanbul’a sınır olması, hem de etrafında güçlü sanayi bölgeleri olması hasebiyle önemli bir ilçe. Kocaeli ve İstanbul’u birbirine bağlayan konumda olması ise ilçemizin önemini daha da arttırıyor. Bizlerde bu hususları dikkate alarak planlamamızı yaptık ve çalışmaya başladık. Çayırova’mızın ihtiyacı olan hastane için temaslarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca ilçemizde yapacağımız projelerimiz içinde planlamalarımızı hızlıca gerçekleştiriyoruz.” dedi.

HİZMETLERİN EN GÜZELİNİ SİZLER İÇİN YAPACAĞIM

Okullarında yaptıkları “Bir Kedi Beslermisin” projesinin detaylarını da paylaşan Belinay Polat’ı tebrik eden başkan Çiftçi, “Bizde evimizin bahçesinde 10’a yakın kedi besliyoruz. Bu konuda çok hassasız” diyerek cevap verdi. Ziyaretin sonunda Belinay Polat’a hediyeler veren başkan Çiftçi, “hizmetlerin en güzelini, siz değerli çocuklar için yapacağım” diyerek belediye başkanlığını devraldı.

Son Güncelleme: 23.04.2019 19:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37