Arabesk Rap Asi Styla

Rap’in en ağlattığı ve en çılgın olduğu zamanlardı birden bire ortaya asi bir çocuk girdi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Nisan 2019 Çarşamba 14:23
Arabesk Rap Asi Styla



Rap’in en ağlattığı ve en çılgın olduğu zamanlardı birden bire ortaya asi bir çocuk girdi. YouTube da o zamanların en çok tıklanan sanatçısı günümüze kadar hala deli gibi tıklanmayı ve trendlere düşürmeyi başarmıştır.

Müzik store ve birçok müzik kitaplığın ilk favorilerinde kendisini aldırmayı başaran sanatçı kendini ekibiyle tamamlamayı başarmış ve birçok milyon kez tıklanmayı başarmıştır. Rap’e yeni başlayan çoğu kişinin özendiği Styla herkesin gözdesi olup kendisini örnek göstermiştir. Sadece yaptığı rap değil müziklerinin md alt yapısı bile gündemlerden düşmez olmuştur. Trend listelerin başı olan Türkiye’nin sokakta yetişen çocuklarına armağan ettiği şarkılar onu yüceltmiş ve ne kadar insanlara sadık olduğunu da göstermiştir.

Asi Styla, rap yaparken adeta kendisinden geçen ve dinleyicisini de etkisi altında bırakan sanatçı arabeski ilk rap’e dönüştüren sanatçılardan olup ilkini yaratmış ve farkını da ortaya koymuştur. Bu çoğu rap yıldızının hor gördüğü rap modeli aslında arabesk sevenlerin çok hoşuna gitmiştir. Şarkılarını yaparken birçok arabesk sanatçının müzik alt yapılarını kullanan asi styla müziklerinde biraz daha ön planda olmasını ve yeniliklere açık olduğunu da bizlere gösteriyor açıkçası. Onu herkes destekliyor çünkü sokağın her halini gören styla gençlere sadece şarkı değil hayat dersi de veriyor, kendilerine bu rap’i temiz bir şekilde yapmalarını öneriyor.

1.
 
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
6.
 
7.
 
8.
 
9.
 
10.
Son Güncelleme: 04.07.2019 11:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37