Başkan Çiftçi tebrikleri kabul ediyor

Başkan Çiftçi tebrikleri kabul ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Nisan 2019 Perşembe 16:43
 Başkan Çiftçi tebrikleri kabul ediyor


Çayırova Kaymakamı
Hasan Gözen, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2 Nisan Salı günü görevine başlayan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek tebrik eden ve başarılar dileyen Kaymakam Hasan Gözen, "Göreviniz hayırlı olsun. Allah hayırlı hizmetler nasip etsin" dedi.

ÇİFTÇİ: MODERN BİR ÇAYIROVA’NIN İNŞASI İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmada nazik ziyaretlerinden dolayı Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, belediye ve kaymakamlık kurumları olarak birçok ortak projeye imza atacaklarını söyledi. 

Çayırova’nın yeni dönemde daha büyük hizmetlere kavuşacağını vurgulayan başkan Çiftçi, "İlçemiz her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe. Biz de bunun bilincinde hareket edecek ve yeni yatırımlarımızı sırası ile halkımızla, kurumlarımızla istişare ederek hizmete dönüştüreceğiz. 
Eksiksiz modern bir Çayırova’nın inşasında vatandaşlarımızın ve siz değerli bürokratlarımızın sayesinde dolu dizgin yatırım seferberliği gerçekleştireceğiz. Halkımızın bize vermiş olduğu bu anlamlı görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız" dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ GÜRBÜZ’DEN BAŞKAN ÇİFTÇİ’YE TEBRİK ZİYARETİ

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in ardından İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ü’de makamında ağırlayan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ziyaretlerinden ve tebriklerinden dolayı Gürbüz’e teşekkürlerini iletti. Bir süre Çayırova konulu geçen ziyarette gerçekleştirilecek olan çalışmalarda değerlendirildi. Başkan Çiftçi, ayrı ayrı gerçekleşen ziyaretlerin sonunda Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e ve İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’e teşekkürlerini iletti.


Son Güncelleme: 04.04.2019 16:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37