banner55

Başkan Demirci, birim müdürleriyle yatırımları konuştu

Başkan Demirci, birim müdürleriyle yatırımları konuştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Ekim 2018 Çarşamba 12:29
 Başkan Demirci, birim müdürleriyle yatırımları konuştu

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, belirli aralıklarla düzenlediği birim müdürleri toplantısında 4,5 yılı değerlendirdi. Devam eden yatırımlar hakkında da birim müdürlerine talimatlar veren Demirci, Çayırova’nın 2019 hedeflerine büyük ölçüde ulaştığını da vurguladı.

Belediye Başkanı Şevki Demirci, düzenli olarak gerçekleştirdiği birim müdürleri toplantısında yatırımlar ve projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Belediyenin tüm müdürlüklerini kapsayan toplantıda gerçekleştirilmiş projeleri ele alan Demirci, devam eden projeler noktasında da müdürlere talimatlar verdi.

DEVAM EDEN PROJELER 2019 SONUNDA TAMAMLANMIŞ OLACAK

4,5 yılda Çayırova’nın büyük bir değişim yaşadığını belirten Demirci, belediye içi hizmet birimlerinin yanı sıra dış faaliyetlerde de yoğun bir çalışma sergileyen müdürlüklerin çalışmalarını daha da hızlandırmalarını söyledi. 2019 yılına girmeden devam eden yatırımlardan bazıları olan Trafik Eğitim Parkı, Erişler Semt Meydanı ve Şelale Park gibi projelerin tamamen bitirilmesi konusunda gerekli talimatı veren Demirci, Çayırova’nın tüm eksikliklerini tamamlayabilecek güçte olduklarını söyledi.

450 MİLYONU AŞAN YATIRIM

450 Milyonu aşan bir yatırım seferberliği ile Çayırova’nın kentleşme ve kentlileşme yolunda büyük bir ilerleme kaydettiğini vurgulayan Demirci, bu çalışmaları bir ekip olarak yaptıklarını ve bu başarının tüm ekibin başarısı olduğunu söyledi. İlçenin eğitim, sanat, spor, sosyo-kültürel, ekonomik değişiminde en büyük rolün 4K projelerine sahip olduğunu belirten başkan Demirci, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi (NEKM), Kent Park ve Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi (NSKM) gibi dev yatırımlara son olarakta Kent Meydanı’nı eklediklerini dile getirdi. İlçenin nefes alabileceği bir meydan projelendirdiklerini hatırlatan Demirci, Büyükşehirle birlikte meydan projesi için çalışmaya başladıklarını da ifade etti.

2019’UN MODERN VE EKSİKSİZ ÇAYIROVASI İNŞA EDİLİYOR

2014 yılı Mart ayından bu güne kadar birçok yatırıma hayat verdiklerini vurgulayan Demirci, eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevreye, altyapıdan üstyapıya, spordan sanata ve daha birçok alanda hizmet ürettiklerini belirtti. Hızlı bir nüfus artışı yaşayan Çayırova'da yatırımlarında aynı hızda ilerlemesinin çok önemli olduğunu söyleyen Demirci, "2019'un Çayırova’sını inşa ederken her alanda hizmet üretebilen bir belediye oluşturduk. Mali yapı güçlendirme çalışmalarıyla belediyemizin kaynaklarını arttırarak, hızlı, verimli ve yerinde bir yatırım prensibi ile hareket ettik. 

Hamdolsun 4,5 yılda çok yatırım yaptık. Çayırova’nın yaşanabilir marka bir kent olması için var gücümüzle çalıştık ve çalışmayada devam ediyoruz. Bir günü ikiyle çarptığımız bu hizmet seferberliğinde her alanda hizmet üretebilen bir belediye olduk. Tüm müdürlüklerimizle ilçemize değer kattık" dedi.

40 BÜYÜK, TOPLAMDA 80 PROJE

Çayırova’lıların en iyi hizmeti hak ettiğini dile getiren Demirci, "Belediye olarak 40'ı büyük olmak üzere 80 proje üreterek hizmete sunduk. Vatandaşlarımız bizden anne çocuk kulübü istedi biz de onlara Semt Konaklarımızı inşa ederek, tek bir çatı altında ve tüm mahallelerimizde hem anne çocuk kulübünü, bilgievini, gençlik merkezi, aile sağlığı ve yaşam merkezini, muhtarlığını, beyaz masa servisini, danışmanlık ve diğer hizmetleri tek bir noktada sunduk. 

Çayırova'nın modern pazarlara ihtiyacının olduğunu bilerek kapalı semt pazarları inşa ettik. Yine hassas noktamız olan eğitim alanında kalıcı çözümler üreterek 4 yeni okul inşa ettik. Çevresel yatırımlarımızda mahallelerimize yeni parklar inşa ederek kullanıma sunduk. Tam donanımlı olarak hizmet veren parklarımızda spora ve etkinlik alanlarına önemli alanlar ayırdık. 

Ulaşım noktasında da dev çözümlerle Çayırova’mıza katkıda bulunduk. Yenimahalle Köprülü Kavşak, TOSB Gişeler, Bosna Caddesi, Muhsin Yazıcıoğlu ve Özgürlük Caddeleri tamamladık. Yine Çayırova’mızın prestijini oluşturan, her gün binlerce misafirimizi ağırladığımız modern caddeler inşa ettik. Kazanmış olduğu prestijle her biri birbirinden değerli olan caddelerimizin sayısını 15’e çıkarıyoruz. Semt Meydanları oluşturduk. Akse ve Şekerpınar’dan sonra Çağdaşkent ve Erişler mevkiinde de 2 yeni meydanımız hizmet vermeye başlıyor. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. 


Son Güncelleme: 17.10.2018 12:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37