banner55

Başkan Demirci, Gaziler Günü’nü kutladı

"Gazilerimiz her gün hatırlanmalı"

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Eylül 2016 Pazar 13:55
Başkan Demirci, Gaziler Günü’nü kutladı
19 Eylül Gaziler Günü nedeni ile bir mesaj yayınlayan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, vatan uğruna savaşan gazilerimizin her gün hatırlanması gerektiğini vurguladı.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, "Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal rütbesi ve Gazi unvanı verilmişti. Bu tarih, aynı zamanda gazi ve şehitlerimize duyduğumuz saygının da açık bir göstergesidir. Vatan topraklarını işgal edenlere karşı, canları pahasına verdikleri mücadele sırasında yaralanan yada sakatlanan gazilerimizin haftasını kutluyorum" dedi.

Başkan Demirci, "Vatanımız, şehit ve gazilerimizin ortaya koydukları bu azim ve kararlılıkla elde edilmiştir. Vatan için canlarını ortaya koyan gazilerimize, saygı duymak ve değerli kişiliklerine yaraşır imkanlar altında yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak, ihtiyaçlarını karşılamak toplumsal sorumluluğumuzdur. 

Bu duygu ve düşüncelerle; Gaziler Haftası’nı kutlarım. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden gazi ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, hayatta bulunan gazilerimize de saygı ve şükranlarımı sunuyorum" diyerek sözlerini noktaladı. 
Son Güncelleme: 18.09.2016 20:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37