Başkan Demirci, semt pazarını gezdi

Başkan Demirci, semt pazarını gezdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Şubat 2017 Çarşamba 17:44
 Başkan Demirci, semt pazarını gezdi


Esnaf ve halk gezilerini sürdüren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Semt Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.



ESNAFLARDAN TEŞEKKÜR
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, salı günleri, Cumhuriyet Mahallesinde kurulan semt pazarını gezerek esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu. Salı pazarında bulunan esnafları tek tek gezerek ziyaret eden Demirci, pazar esnafının sorunlarını dinledi. Esnaftan çok sayıda teşekkür de alan başkan Demirci, alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

2. KAPALI SEMT PAZARI AKSE’DE TAMAMLANIYOR
Çayırova Belediyesi’nin ilk Kapalı Semt Pazarı olan Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Semt Pazarında esnafları ve vatandaşları ziyaret eden başkan Demirci, pazarcı esnafının yeni pazar yerinde daha düzenli ve sağlıklı bir şekilde satışlarını yaptığını dile getirdi. Yine vatandaşlarında daha kaliteli hizmet aldığı Kapalı Semt Pazarının Şekerpınar bölgesine hizmet verdiğini ifade eden Demirci, Akse Mahallesi’nin tam merkezinde 1 yeni semt pazarının da tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

3 KAPALI SEMT PAZARI İLE HİZMET VERECEĞİZ
İlk kapalı semt pazarını hizmete açtıklarını ve semt pazarının tam kapasitede hizmet verdiğini vurgulayan başkan Demirci, “Semt Pazarları projemizin ilk adımı olan Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Semt Pazarımızı geçtiğimiz yıl hizmete açtık. Daha düzenli, disiplinli ve titiz bir alışveriş imkanını vatandaşlarımıza sunduğumuz bu pazarlarda çok sayıda tezgah yan yana kuruluyor, gıdadan tekstile, ev eşyasından bahçe gereçlerine kadar birçok ihtiyaç maddesi satılıyor. Çayırova’da Kapalı Semt Pazarlarının ilki gerçekten çok düzenli bir faaliyet gösteriyor” dedi.

Başkan Demirci, semt pazarı esnafı ve vatandaşları ziyaret etmenin önemi de değinerek; “Pazarcı esnaflarımız ve vatandaşlarımızla muhabbet ettik. Bu vesile ile dilek ve şikayetlerini öğrenmiş olduk. Gördüğümüz kadarı ile vatandaşlarımızda bir memnuniyet söz konusu, pazarımızdaki hizmetlerin aksamadan daha iyi yapılabilmesine gayretimizi sürdüreceğiz. Bu çerçevede ilçemizde 3 kapalı semt pazarı ile hizmet vereceğiz” şeklinde konuştu. 




Son Güncelleme: 01.02.2017 17:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37