banner55

Başkan Demirci'ye vefa gecesi

Başkan Demirci'ye vefa gecesi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Mart 2019 Perşembe 17:32
 Başkan Demirci'ye vefa gecesi
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 5 yıl boyunca birlikte çalıştığı belediye personelleri ve aileleriyle vefa gecesinde bir araya geldi. Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’ndeki düğün salonunda gerçekleşen programa Başkan Yardımcıları Mustafa Malkoç, Devrim Yılmaz, Mustafa Bölükbaşı ve birim müdürleri de katıldı.

5 YILDA 80 PROJE

Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde tertip edilen program akşam yemeği ile başladı. Ramazan Zor ve ekibinin güzel şarkılarıyla yenilen yemeğin ardından belediye personelleri ve ailelerine hitap eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, yol arkadaşlarım diyerek başladığı konuşmasında başkan yardımcılarından saha çalışanlarına kadar tüm ekibine 5 yıl boyunca vermiş oldukları emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. 

5 yılda Çayırova’nın baştan sona, dört bir yanının değişiminde bu kadronun imzası olduğunu aktaran Demirci, “2014 yılı Mart ayı itibariyle göreve başladık. Sizlerle birlikte çıktığımız bu yolda ilçemizi yeniden inşa ettik. Gece gündüz çalışarak Çayırova’mızın tüm eksikliklerini giderdik. Sizlerle birlikte ilçemize hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşıyorum. Bugün bu vefa yemeğinde sizlere ve kıymetli ailelerinize bir kez daha teşekkür ediyorum. dedi.
DEMİRCİ: ÖRNEK PROJELERLE 
MODERN BİR ÇAYIROVA OLUŞTU

Kentleşme ve kentlileşme yolunda Çayırova’nın büyük bir aşama kaydederek örnek ve marka bir şehir olduğunu aktaran Demirci, “İlçemizin eğitimini, sağlığını, sanatını, sporunu, altyapı ve üstyapısını, ulaşımını, çevresini, sosyal ve kültürel yapısını değiştirecek birçok hizmete imza attık. Gece gündüz çalışarak, hafta içi yada hafta sonu ayırt etmeksizin çalıştık. Geriye dönüp baktığımızda her yıl yatırım seferberliğimizi katlayarak yolumuza devam ettiğimizi görüyorum. İşte bu çalışmalar sizlerle kurduğumuz aile bağlarımızla, güvenle, disiplinle oluştu. Örnek olan, model olan yatırımlarımız oldu. İlçemizde her kesime hitap eden projelerimiz oldu. Hamdolsunki bunların tamamını bitirerek hizmete sunduk” dedi.
DEMİRCİ: HAKKINIZI HELAL EDİNİZ

"5 yılda 80 proje gerçekleştirdik. Kimisi 1 Milyon TL. bütçeli, kimisi ise 100 Milyon TL. bütçeli projeler olan bu hizmet seferberliğinin sonunda 450 Milyonu aşan bir yatırım gerçekleştirdik. Hükümetimiz, Büyükşehirimizle birlikte koordineli bir şekilde çalışarak halkımızın taleplerini yerine getirdik. Seçim beyannamemizde sunduğumuz projelerimizi ikiye katladığımız 5 yılda gönül belediyeciliğine, sosyal belediyeciliğe çok önem verdik.

Halkımızla bir bütün olduğumuz bu süreçte personellerimizlede güzel bir aile ortamında çalıştık. 5 yıl boyunca bizlerle beraber aynı geminin içinde bütün varını yoğunu ortaya koyarak gayretli çalışmalarınızdan dolayı hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal ediniz” diyerek sözlerine son veren Belediye Başkanı Şevki Demirci, başkan yardımcıları ve birim müdürlerine plaketlerini takdim etti.

Hatıra fotoğraflarının çekimi ile son bulan programda başkan Demirci, personellerinin aileleriyle de yakından ilgilendi.

Son Güncelleme: 22.03.2019 00:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37