banner55

Başkan Hürriyet: Kent meydanını cazibe merkezi yapacağız

Başkan Hürriyet: Kent meydanını cazibe merkezi yapacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Ağustos 2019 Salı 16:07
Başkan Hürriyet: Kent meydanını cazibe merkezi yapacağız

 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 'Anlat İzmit Söz Sizde' etkinlikleri kapsamında Karabaş Mahallesi esnafıyla bir araya geldi. Başkan Hürriyet, “Kent Meydanı’nı cazibe merkezi yapacağız” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Anlat İzmit Söz Sizde” etkinlikleri kapsamında Kent Meydanı’nda (eski valilik) Karabaş Mahallesi esnaflarıyla bir araya geldi. Programda İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İKM Başkanı Murat Öztürk, Karabaş Mahallesi Muhtarı Arif Çelik, İzmit Belediyesi meclis üyeleri ve İzmit Belediyesi birim müdürleri hazır bulundu. Esnaf sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Hürriyet, kent meydanı ve çevresindeki otopark sorunları, kent meydanını yeşillendirilmesi ve daha aktif kullanılması ile birlikte ara sokaklardaki gidiş geliş yönlerinin değiştirilmesi taleplerini notları arasına aldı.
SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ

Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “İzmit’i yönetmek gibi bir onurlu göreve geldik. Göreve geldiğimizden beri gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanında esnaf ziyaretleri gibi merhaba deyip gitmiyoruz. Esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Esnafın dertlerini sorunlarını yerinde tespit ediyoruz” dedi.

İZMİT ESNAFINI ÖNEMSİYORUM

Konuşmalarına devam eden Başkan Hürriyet, “İzmit esnafını önemsiyorum. Milletvekili olduğum dönemde de esnaf ile beraberdim. Şimdi başkanlığım döneminde de esnafla bir aradayım. Her türlü sorun ve problemde esnafımızın yanındayım”  şeklinde konuştu.
30 AĞUSTOS ETKİNLİKLERİYLE BAŞLIYORUZ

Şuanda içerisinde bulunduğumuz alan olan Kent Meydanı’na önem veriyorum. Kent Meydanı’nı cazibe merkezi yapacağız. 30 Ağustos etkinlikleri ile birlikte bulunduğumuz bu alan Kent Meydanı aktif olarak kullanılmaya başlanacak. Çeşitli etkinliklerle vatandaşımızı bu alana çekeceğiz” ifadelerinde bulundu.
İSRAFIN ÖNÜNE GEÇTİK

Göreve geldiğimizden bu yana 4 ay geçti. 4 aylık süreçte elimizden geldiği kadar gece gündüz çalışıyoruz. Öncelikle israfın önüne geçtik. Bu yönde çalışmalarımız devam edecek ve bütçeyi daha kullanılabilir bir hale getireceğiz” dedi.

WHATSAPP İLETİŞİM HATTI

Başkan Hürriyet son olarak, “Biz sizlerle sık sık bir araya gelmek istiyoruz. Sizin isteklerinizi yerine getirmek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın sorunlarını bizlere iletmesini istiyorum. Özellikle Whatsapp iletişim hattından bize ulaşabilirsiniz. Arkadaşlarımız büyük bir titizlikle çalışıyor ve gelen taleplere anında müdahale ediyorlar. Sizlerde Whatsapp iletişim hattından bizlere ulaşabilirsiniz” diyerek sözlerine son verdi.

Son Güncelleme: 20.08.2019 16:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37