Başkan Karabacak bölge basınını sahurda ağırladı

Başkan Karabacak bölge basınını sahurda ağırladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Haziran 2018 Cumartesi 15:17
Başkan Karabacak bölge basınını sahurda ağırladı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bölge basın temsilcileri ve gazeteciler ile sahur programında bir araya geldi.

Teras Cafe & Restaurant'ta yapılan ve bölgedeki basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği sahur programına Ak Parti Kocaeli Milletvekili  Adayı Hakan Höbek, Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Başkan Yrd. Metin Söylemez ile bölge basın temsilcileri ve gazeteciler katıldılar.

Başkan Karabacak programda yaptığı selamlama konuşmasında davetlerine icabet eden tüm basın mensuplarına teşekkür ederek, "Bu güzel ramazan akşamında bölgemizin siz değerli basın temsilcileri ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Ramazan ayının manevi atmosferinin ülkemize bolluk ve bereket getirmesini diliyorum. Darıca Belediyesi olarak düzenlediğimiz etkinliklerle ay boyunca halkımızla birlikte olduk, olmaya devam ediyoruz. 

Bu akşamda sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Zor şartlar altında kamuoyunu aydınlatma görevi yapan siz değerli basın mensubu temsilcilerine görevlerinizde başarılar diliyorum. Şimdiden yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum" diyerek düşüncelerini açıklarken, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri ile ilgili Darıca’da yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

KOCAELİ'DE HEDEFİMİZ 9 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK

Başkan Karabacak, "Türkiye önemli bir süreçten geçiyor, Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili önemli bir seçim yapacağız, ülkemizin daha dinamik bir yapıya kavuşması adına 24 Haziran seçimleri çok önemli, güçlü bir Türkiye için bu seçimlerin çok önemli olduğunu düşünüyoruz, Kocaeli'de de önemli bir yarış var, bizler bu akşam aramızda olan Milletvekili  Adayımız Hakan Höbek’le birlikte ilimizde 9 milletvekili çıkarmayı  hedefliyoruz.

Seçimler ülkemize şimdiden ülkemize hayırlar getirsin diyoruz. Pazar günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli Mitingi var, onun çalışmalarına da devam ediyoruz, yine Pazar akşamı Kadir Gecesi Programımız var, hepinizi o programlarda da aramızda görmek istiyoruz.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise seçim çalışmaları hakkında bilgiler vererek, “seçimler için vekil adaylarımızla birlikte hep sahadayız, milletimize güveniyoruz, Pazar günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli Mitingine siz değerli basın mensuplarını da bekliyoruz. 24 Haziran’da çalışmalarımızın sonuçlarını sandıklarda alacağımıza inanıyoruz, siz değerli basın mensuplarına çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ BİZLERİ MEMNUN EDİYOR

Ak Parti Kocaeli Milletvekili  Adayı Hakan Höbek’te konuşmasına  programı düzenleyen Başkan Karabacak’a teşekkür ederek başlarken, "Seçim çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor, özellikle Gebze bölgesinde gittiğimiz her evde, katıldığımız her programda halkımızın tarafımıza gösterdiği teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun ediyor, demek ki güzel hizmet etmişiz ki insanlar da bunun karşılığında bizlere sahip çıkıyor.

Seçimlerde başta Kocaeli olmak üzere ülkemizin her noktasında hedeflediğimiz oy oranına ulaşacağımızdan şüphemiz yoktur, inşallah 24 Haziran sonrasında da Ankara’da bir milletvekili kardeşiniz olarak sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Siz değerli basın mensuplarına da tarafımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından program soru cevap şeklinde devam ederken, sahur programı basın mensuplarına geleneksel lezzetlerimizden biri olan Osmanlı Şerbeti ikramı ile sona erdi.

Son Güncelleme: 09.06.2018 15:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37