banner55

Başkan Karabacak Osmangazi esnafını ziyaret etti

Başkan Karabacak Osmangazi esnafını ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Ekim 2018 Çarşamba 15:29
Başkan Karabacak Osmangazi esnafını ziyaret etti
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi’ndeki  esnafı ziyaret ederek, değişik konularla ilgili görüş alışverişinde bulunup, esnafın istek ve taleplerini dinledi. 
Belirli periyotlar halinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde esnafın yoğun İlgisiyle karşılaşan Başkan Karabacak, görev yaptıkları süre boyunca toplumun her kesiminden farklı insan gruplarıyla bir araya gelip, ilçe nüfusunun kent yönetimine katılımını sağlamak amacıyla görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek bu doğrultuda çalışmalarına yön verdiklerini ifade etti.
VATANDAŞIN HASSASİYETİNİ GÖZARDI ETMEYELİM

Başkan Karabacak’a istek ve taleplerini ileten Aşıroğlu Caddesi'ndeki esnaflara bol kazançlar dileyen Başkan Karabacak, "Gerek sağlık açısından risk teşkil eden ve gerekse kasa ve reyon fiyatları arasında fiyat farkı bulunan ürün satışı yapan işyerleri olduğuna dair zaman zaman kendilerine vatandaşlardan şikayetler geldiğini dikkat çekerek, esnaflara bu konularda hassasiyet göstermeleri konusunda uyarılarda bulundu. 
Başkan Karabacak, "Belediye olarak esnaflarımıza yasal çerçevede her türlü konuda yardımcı olmaya gayret ediyoruz. Halk güvenliği ve sağlığını ilgilendiren konularda sizlerden duyarlı olmanızı rica ediyoruz. Öneri ve isteklerinizi her zaman bizlerle paylaşabilirsiniz" diyerek esnaflarla görüş alışverişinde bulundu. 



Son Güncelleme: 17.10.2018 15:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37