Başkan Karaosmanoğlu beton yolu denetledi

Gebze Yağcılar ve Duraklı arasında 5500 metre beton yol

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Ağustos 2016 Cumartesi 11:47
Başkan Karaosmanoğlu beton yolu denetledi
Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Yağcılar ve Duraklı arasında yapılan beton yolun çalışmasını denetledi.
  
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Yağcılar-Duraklı arasında 5500 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğinde yapılmak üzere başlanan beton yol çalışmasını denetledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin teknik personellerinin katıldığı denetlemede açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Yol medeniyettir diyoruz. Bu anlamda kentimizin her noktasında olduğu gibi, Gebze’mizin köy yollarında da yenileme çalışması yapıyoruz” dedi.
 
“TÜM EKİBİMİZLE MİLLETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ”
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba ile Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar, Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanı Ali Bilgi ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu incelemede, Gebze Yağcılar-Duraklı arasında yapılan yolda, yağmur kanalları ile birlikte 7 bin metreküp beton ve 15 bin ton alt temel malzemesi kullanılacağı bilgisini veren Başkan Karaosmanoğlu, “Gerçekleştireceğimiz bu yolla halkımızın hayatını daha fazla kolaylaşacak ve yaşam kalitesi de yükselecektir. Milletimizin hizmetindeyiz ve bunu bugün burada tüm ekibimizle birlikte bir kez daha gösteriyoruz” diye konuştu.
 
“HALKA HİZMET HAKKA HİZMET ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ”
Kocaeli’nin ulaşım hatlarını daha güzel hale getirerek halkın yaşamını da kolaylaştırdıklarını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Halka hizmeti Hakka hizmet olarak görüyor ve bu amaçla vatandaşımızın emrinde olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Büyükşehir yatırımlarımız durmadan büyüyerek devam edecektir.

Kadrolarımızın her neferi bu amaç uğruna mesai harcamaktadır” ifadeleriyle açıklamasını tamamladı. Yağcılar ve Duraklı köyleri başta olmak üzere bölgede yaşayan vatandaşlar, gerçekleştirilen yatırımlardan dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederken, hizmetlerden duydukları memnuniyetlerini de özellikle vurguladılar. 



Son Güncelleme: 27.08.2016 12:19
Anahtar Kelimeler:
TutuklamaMarketTırnakçı
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37