Başkan Köşker inşaatçılara konuk oldu

Başkan Köşker inşaatçılara konuk oldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Kasım 2016 Cuma 20:32
Başkan Köşker inşaatçılara konuk oldu
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği’nin kahvaltılı toplantısına katıldı. 
Toplantıya belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilcisi Ahmet Kadı, belediye meclis üyeleri, Sezer Ünlütürk, Eşref Emin Güney, Yılmaz Bulut, İmar ve Şehircilik Müdürü Adem Yavuz Atasever ve İnşaat Mühendisleri Odası yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Sohbet havasında geçen toplantıda Gebze’yi daha modern ve güzel hale getirmek için yapılacak çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu. İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilcisi Ahmet Kadı, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e toplantılarına katılımlarından dolayı teşekkür etti. 


Kadı, “Başkanımız ve ekibine iştiraklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere bu fırsatı verdiler, beraber oturup konuşma istişare etme fırsatı bulduk. Hepimizin ortak gayesi Gebze’ye hizmet etmek. Bunu da inşallah birlikte yapacağız” dedi. 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Kadı’ya misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Köşker, “Burada sizlerle birlikte istişarede bulunmaktan bizlerde mutluluk duyuyoruz. Karşılıklı istişarede bulunmak yapılacak işlerin sağlıklı ilerlemesinde çok önemli. Hepimizin ortak amacı işlerin en iyi şekilde ilerlemesi ve Gebze’ye hizmet etmek. İnşallah bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Gebze’miz için en iyisini yapmaya gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı. 



Son Güncelleme: 18.11.2016 20:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37