banner55

Başkan Şayir, çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Şayir, çalışmaları yerinde inceledi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Mayıs 2019 Perşembe 16:01
 Başkan Şayir, çalışmaları yerinde inceledi

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yapımı devam eden çalışmaları yakından takip ederek birim müdürlerinden bilgi aldı.

Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "İlçe genelinde başlatmış olduğumuz çalışmaların yakından takibini yaparak hızlı ve yerinde çözümler ile vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyoruz" dedi.

HALKIMIZIN RIZASINI ÖN PLANDA TUTUYORUZ

İlçe genelinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "İlçemize kazandıracağımız projelerde halkımızın fikirlerini önemsiyoruz. Ortak akıl ile ilçemize bir çok projeye imza atacağız. Katılımcı belediyecilik modelini en iyi şeklinde uygulayacağız. Bugün ilgili birim müdürlerimiz ile birlikte ilçe genelinde yapımı devam eden projelerimizi inceledik incelemeye devam edeceğiz. 

Projelerimizde gelinen aşamalar hakkında her gün ilgili müdürlerimizden bilgi alarak gerekli müdaheleleri yapıyoruz. İlçemize kazandıracağımız projelerde halkımızın rızasını ön planda tutuyoruz. Halkımızın olumsuz etkileneceği projelerde sürekli vatandaşlarımızla bir araya gelerek yaptığımız istişarelerle halkımızın rızasını alarak projelerimize start veriyoruz” dedi.


Son Güncelleme: 23.05.2019 16:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37