Başkan Toltar cami dernekleri başkanlarını ağırladı

Başkan Toltar cami dernekleri başkanlarını ağırladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Ocak 2018 Cuma 14:31
 Başkan Toltar cami dernekleri başkanlarını ağırladı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kocaeli Cami ve Kuran Kursları Dernekleri Federasyonu Başkanı Yüksel Özdemir ve Yönetimi ile ilçedeki cami dernek başkanları ile bir araya geldi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kocaeli Cami ve Kuran Kursları Dernekleri Federasyonu Başkanı Yüksel Özdemir ve ilçedeki dernek başkanlarını Tavşancıl Sahil Restaurant'ta ağırladı.

BELEDİYELERİMİZİN DESTEĞİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kocaeli Cami ve Kuran Kursları Dernekleri Federasyonu Başkanı Yüksel Özdemir, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile belediye kaynaklarından camilere katkı sunulması sonrası camilerimiz cemaatine daha düzgün ve temiz hizmet vermeye başlamıştır. 

Bu anlamda belediyelerimiz üzerlerine düşeni yapmakta ve ibadethanelerimize gereken desteği vermektedir. Belediyelerimizin desteği ile ibadethanelerimiz daha düzenli hale gelmiştir. Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar'ın da göreve geldikten sonra ibadethanelerimize verdiği destekleri çok iyi biliyor ve kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

TOLTAR, TEŞEKKÜR ETTİ

Özdemir'in ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, da şunları söyledi:

İbadethanelerimiz bizlerin en kutsal mekânlarından biridir. Sizlerde gönüllülük esasına göre bulunduğunuz konumlarda ibadethanelerimizin en iyi şekilde halkımıza hizmet etmesi için mücadele veriyorsunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İBADETHANELERİMİZE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Göreve geldiğimizden bu yana okullarımıza, sağlık ocaklarımıza ve ibadethanelerimize elimizden geldiği desteği vermeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana el atmadığımız camimiz kalmadı. Elimizden geldiğince camilerimizin en iyi hizmeti vermesi için destek olamaya çalıştık çalışmaya devam ediyoruz.

SİZLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Benim için ibadethanelerimizin en önemli yerleri şadırvan ve lavabolarıdır. Bunların en iyi şekilde olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca ibadethanelerimizin korunması ve temizliği için birer personelin olması için ilerde bir çalışma yapmayı da düşünüyoruz. Sizlerin her zaman yanında olmaya çalışacağız. Bizim için kutsal yerlerimiz olan ibadethanelerimizin daha iyi hizmet verebilmesi için kurduğunuz federasyonun ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyor. Başarılar diliyorum.   


Son Güncelleme: 05.01.2018 14:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37