banner55

Başkan Toltar devam ediyor

Başkan Toltar devam ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Ekim 2018 Perşembe 19:12
Başkan Toltar devam ediyor
Halk günü toplantılarıyla hemşerileriyle buluşarak, onların dertlerine derman olan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar bu hafta da vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve isteklerini dinledi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın halk günü toplantıları aralıksız devam ediyor. Başkan Toltar'ın göreve başladığı günden bu yana belli aralıklarla sürdürdüğü halk günleri toplantısı bu hafta da devam etti. Başkan Toltar, önceki gün Dilovası’nın değişik mahallelerinden gelen vatandaşların sorun ve şikayetlerini tek tek dinledi.

VATANDAŞLARI TEK TEK DİNLEDİ

Makamında ilçe sakinlerini misafir eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. 

Halk gününde vatandaşın sorunlarını tek tek dinleyen Dilovası Belediye Başkanı Toltar şunları söyledi: 

Vatandaşlarımızla buluştuğumuz halk günlerinde, halkımızın fikir, önerileri bizim için çok önemli. Vatandaşlarımız düşüncelerini bizlerle paylaşıyor. Şehrimize yapılması gerekenler ve vatandaşımızın ihtiyaçlarını birinci ağızdan dinlemek çözüme daha hızlı ulaşmamızı sağlıyor. Halkımızın görüşlerini dinlemek yerel yönetici olarak bizlere daha fazla katkı sağlayacak.

HALK GÜNLERİ DEVAM EDECEK

Göreve gelişimizin ardından başlattığımız ve halkımızın yoğun ilgi gösterdiği halk günü toplantılarımıza ne yazık ki süreç içerisinde yoğun iş temposu olsun, ülke gündeminde yaşanan gelişmeler olsun ve ilçemizde ki sorunlar olsun zaman zaman ara vermek zorunda kalsakta mümkün olduğunca halk günlerimizi yapmaya çalışıyoruz.

DİLOVASI'NA HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Göreve geldiğimiz günden bu yana Dilovası'na ve halkımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu süre içerisinde her zaman Dilovası ve halkımız için bir şeyler yapabilme telaşı içerisinde olduk. Tabi bu çalışma ortamı içerisinde halkımızı da dinlemek en tabi görevimizdir. Halkımızdan gelen makul ve mantıklı her soruna anında çözüm bulmak için halk toplantılarımıza bundan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz.

ÇÖZÜM İÇİN TALİMAT VERDİ

Başkan Toltar, konuşmasının ardından toplantıya katılan vatandaşların tek tek sorun, şikayet ve taleplerini dinledi. Kendisine iletilen konuları not aldı ve toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimat vererek çözüm bulunmasını istedi. 


Son Güncelleme: 18.10.2018 19:13
Anahtar Kelimeler:
Başkan Toltar Devam Ediyor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37